Zbor deasupra Africii


Zbor deasupra Africii

AFRICAN DREAM FLIGHT

Data publicarii: 04-03-2016

  • Travel

Detalii
  • Peisaje din extremitatea sudica a Aficii, vazute din elicopter din Cape Town si pana in Kenya.

    Calatorim peste 7.000 de kilometri, prin paradisuri cunoscute si necunoscute din opt tari: Africa de Sud, Botswana, Zambia, Tanzania, Burundi, Uganda si Kenya. La maneta elicopterului il avem ca pilot pe un vorbitor de germana, Thilo Kaiser. Barbatul de 51 de ani stie regiunile si povestile locurilor mai ceva ca un atlas geografic. Kaiser a fost nascut in Pakistanul de Est, cunoscut azi ca Bangladesh. A locuit in centrul industrial al Germaniei, pe valea Ruhrului, precum si in Elvetia. Si-a luat permisul de pilot in Arizona si obisnuia sa calatoresca frecvent pe continentul negru. In 1984, Thilo a ramas ‘captiv’ in Africa impreuna cu mama. De atunci pilotul german a facut de toate si a lucrat in toate tipurile de slujbe posibile care se pot face cu un elicopter.

    Pornim impreuna de la Cape Town, iar calatoria ne poarta pe legendara Garden Route, dincolo de Parcul de Elefanti Addo, spre ‘Pamantul lui Nelson Mandela’ din estul regiunii Cape. Apoi trecem peste bizarele formatiuni din Drakensberg si ne oprim in orasul luminilor si jocurilor de noroc, Sun City.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.