Condamnati la moarte


Condamnati la moarte

LIFE AND DEATH ROW

Data publicarii: 03-11-2015

  • Lifestyle

Detalii
  • ,,Condamnati la moarte” este povestea pedepsei capitale vazuta prin ochii tinerilor ale caror vieti au fost formate de acest curent. Ii vom cunoaste pe cei mai tineri condamnati la moarte ai Americii, vom afla cum este sa isi astepte sentinta si vom vedea totul. Incepand de la procese, recursuri, sentinte definitive, executii si pana la rudele condamnatilor… vom cunoaste detalii care sunt de obicei ignorate.

    Fiecare parte a documentarului se concentreaza pe cate un aspect-cheie: executia, procesul si infractiunea. Nu veti urmari un documentar ca toate celelalte, ci unul care ridica multe semne de intrebare esentiale.

    Condamnati la moarteOchi pentru ochi si dinte pentru dinte. Multe state din America inca platesc cu aceeasi moneda. ,,Condamnati la moarte” detaliaza subiectul in fiecare duminica, de la ora 22:00! http://bit.ly/1Sl8niX

    Posted by Digi World Romania on Saturday, 14 November 2015

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.