Digi Life si Digi World te invita la Art Safari Bucuresti 2018

Data publicarii: 04-05-2018

Digi Life si Digi World te invita la Art Safari Bucuresti 2018Daca esti pasionat de arta sau iti doresti sa iti dezvolti aceasta latura, atunci trebuie sa fii prezent la Art Safari Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat artei din Romania. Unic ca structura, concept si amploare, pavilionul cultural isi deschide portile intre 11 si 20 mai, in Piata George Enescu din Bucuresti.

Digi World si Digi Life sunt parteneri media principali, iar celor dornici sa participe la eveniment li s-a pregatit o surpriza: 100 de invitatii. Urmeaza sa revenim cu detalii aici.

In cadrul acestei expozitii, iubitorii de arta vor putea admira in premiera nationala o lucrare valoroasa semnata de Mircea Cantor, o lucrare in oglinda, in care moda se impleteste cu arta – la propriu – o vesta Dior din colectia toamna-iarna 2017 si un cojoc din Bihor. Publicul va avea sansa sa vada ce tablouri colectiona Nicolae Ceausescu, care e legatura dintre arta si Louis Vuitton si o selectie de lucrari de arta romaneasca de patrimoniu, ale unor mari artisti romani precum: Nicolae Tonitza, Thedor Pallady, Ion Tuculescu, Corneliu Baba, Camil Ressu, Horia Bernea.

Art Safari este pregatit sa intampine si copiii. Programul Art Safari Kids 2018 este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani si ofera ateliere de creatie, in cadrul carora familiile isi pot manifesta creativitatea impreuna.

Conceptul acestei editii a fost conturat In jurul colaborarii cu partenerii internationali Louis Vuitton Foundation si Muzeul Pompidou, Paris.

Vizitatorii se vor putea relaxa in zona drinks&food, iar mai multe detalii gasiti pe www.artsafari.ro.

Program: 11-20 mai 2018, zilnic, între 12:00-21:00, cu excepția sambetelor – 12:00-24:00.