Digi World si Digi Animal World te invita la Noaptea Albă a Muzeelor

Data publicarii: 15-05-2018

Digi World si Digi Animal World te invita la Noaptea Albă a MuzeelorUn nou an in care suntem partenerii dumnevoastra intr-o calatorie de cunoastere la Noaptea Albă a Muzeelor.

La Muzeul Antipa si Casa Experimentelor, Digi World si Digi Animal World intampina vizitatorii cu filme documentare de interes pentru toate varstele.

De la ora 18, va asteptam la Antipa cu povesti de devotament si curaj care dovedesc un adevar general valabil si in lumea animalelor: nimic nu se compara cu dragostea de parinte. V-am pregatit filme documentare despre dinozari, feline, animale salbatice si pradatori preistorici, dar si despre cele mai variate si spectaculoase habitate de pe pamant. (Merita sa le vedeti 😊) => programul detaliat aici

Pentru cei care vor sa incerce ceva mai interactiv, Casa Experimentelor este locul perfect. Incepand cu ora 20, ne vom uita la documentarele Digi World si, pe principiul „pune mana și incearca”, vom explora 100 de experimente din domenii variate cum ar fi: optica, electricitatea si magnetismul, matematica si biologie.
Va convingeti singuri aici

Digi World si Digi Animal World sunt doua canale de filme-documentare din portofoliul RCS & RDS. Grilele de programe contin filme de documentare si emisiuni despre animale, natura, ştiinta şi tehnologie, geografie si calatorie, dar si productii proprii.