UTV te trimite la Ed Sheeran

Data publicarii: 10-04-2018

UTV te trimite la Ed SheeranUTV a dat startul unei noi campanii intitulate “U got the power”. Conceptul este inspirat din povestea generației noastre, a tinerilor ce își iau în mâini puterea, care spun ce gândesc și au curajul să parcurgă orice etapă pentru a descoperi talentul! UTV este la fel ca tine, știe că povestea ta este unică și că îți trebuie curaj să rămâi puternic pe drumul tău! Echipa UTV a pregătit o grămadă de surprize pentru tine! Stay tuned, toată luna aprilie se lasă cu distracție!

Cel mai important moment al campaniei este aniversarea a 13 ani de UTV, care vine cu un super concurs! Poți să câștigi o experiență unică alături de un prieten la concertul ED SHEERAN din Manchester! Transportul, cazarea și distracția sunt incluse!

Mecanismul este simplu: trebuie să urmărești UTV, să prinzi parola zilei și apoi să te înscrii cu ea pe www.utv.ro, completând formularul de concurs. Campania durează toată luna aprilie, deci ai mai multe sanse de câștig! Pe 2 mai îți ținem pumnii la marea extragere.

UTV este prima televiziune muzicală interactivă din România și prima care a emis în format HD. În 2005 a început dialogul cu tinerii și și-a asumat de atunci misiunea de a aduce în viața acestora tot ce înseamnă muzica de calitate și trenduri cool.
#UGotThePower
Marketing&PR,
4 aprilie 2018