Vocile din spatele „Jurnalului de Ştiinţe”

Data publicarii: 23-11-2017

Vocile din spatele „Jurnalului de Ştiinţe”Vorbeşte calm, are un timbru cald pe care îl poţi asculta de fiecare dată cu plăcere şi care te îndeamnă să rămâi pe Digi World. L-aţi auzit în documentarele „CERN, din interior” şi „Înapoi, la prima secundă”. Iar de anul acesta este una dintre vocile care vă aduc noutăţile ştiinţifice în fiecare vineri de la ora 19, la „Jurnalul de Ştiinţe”. Sau sâmbăta, de la ora 16:30, pe Digi24. Horia Popescu. Născut şi crescut în Bucureşti. Deşi, inexplicabil, se simte mai degrabă clujean.

De mic a fost pasionat de radio şi de… troleibuzele care treceau prin faţa blocului. S-a jucat cu fire şi emiţătoare, dar şi-a urmat prima pasiune şi a putut fi auzit în FM pe când avea doar 17 ani. Apoi a schimbat frecvenţele până când a ajuns la TV, chiar odată cu lansarea Digi24.

Dar, cum prima dragoste nu se uită niciodată, din 2015, Horia s-a întors şi pe radio. Care, de data aceasta, se numeşte Digi FM. Pentru că radioul nu poate funcţiona fără ştiinţă şi tehnologie, dar mai ales ca să afle ultimele ştiri din domeniu, a decis să-şi împrumute vocea şi emisiunii „Jurnalul de Ştiinţe”. „Sunt foarte norocos să aflu înaintea tuturor cele mai proaspete şi interesante noutăţi din lumea ştiinţei şi mă bucur că lucrez cu o echipă tânără şi la fel de pasionată de tehnologie ca mine”.

Pe Horia îl puteţi asculta şi la DigiFM, sâmbăta şi duminica, de la 13:00 la 17:00.