Digi Portret – Shahin Ciobotea, manufacturier aparate pick-up


Digi Portret – Shahin Ciobotea, manufacturier aparate pick-up

Data publicarii: 31-10-2017

  • arta

Detalii
  • Pasiunea lui Shahin Ciobotea, manufacturier aparate pick-up, s-a născut din dragostea pentru cea mai desosebită formă de artă, muzica. Totodată, în copilărie, curiozitatea îl făcea să fie atent la toate mecanismele din jurul său: „Ca orice băiat, aveam o grămadă de mașinuțe pe care le desfăceam. Mutam diverse alte piese. Am fost îndrăgostit de tot ce e tehnic. Băgam șurubelnița în orice aparat găseam, pentru a vedea ce e înăuntru”.

    „În timpul școlii generale și apoi în liceu, făceam schimburi de casete. Cred că atunci a crescut foarte tare aviditatea de a putea asculta muzică. Și atunci am început să-mi formez gusturile. Cumva, mi-a plăcut muzica mai romantică”. Așa și-a descoperit Shahin Ciobotea dragostea pentru muzică, iar mai apoi a făcut posibilă reproducerea celor mai deosebite note cu ajutorul aparatelor create chiar de el.


 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.