Sezon nou

Lunea la muzeu

Din 2 octombrie de la 19:55 si 21:55

Lunea la concurs

Urmareste documentarul si poti castiga
invitatii duble la Muzeul Cotroceni
sau un sistem Home Cinema

Prizes

Luni, muzeele sunt inchise pentru public. Nu si pentru echipa Digi World care a reusit sa se strecoare, curioasa, in spatele usilor incuiate si sa vaneze, pe culoarele goale si in salile luminate atmosferic, fantomele istoriei si ale marilor personalitati.

Deschide portile muzeului cu puterea mintii. Retine temele specifice prezentate in cele 8 episoade prezentate lunea la concurs si saptamanal poti castiga o invitatie pentru 2 persoane la Muzeul Cotroceni. Surpriza vine la urma! Participantii inscrisi pe toata durata campaniei vor intra in extragerea finala unde pot castiga marele premiu - un sistem Home Cinema.

Vezi regulament concurs

Care este indiciul afisat in timpul documentarului "Lunea la muzeu" din data 16.10.2017

*Campuri obligatorii

Sunt de acord expres si neechivoc, ca RCS & RDS SA, cu sediul in Str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building , Faza I, et. 2, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12278/1994, CUI 5888716, inregistrata sub nr. 15643 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal („Operatorul”) sa prelucreze urmatoarele date cu caracter personal in scopul desfasurarii activitatii comerciale (inclusiv promovare produse si servicii ale Operatorului): nume, prenume, numar telefon, email, voce. Am fost informat despre dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale si dreptul de a ma adresa justitiei, conform Legii nr. 677/2001 si despre modul de exercitare a acestora (toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata trimisa la sediul Operatorului mentionat mai sus, alaturi de copia actului de identitate, cu exceptia dreptului de adresare in justitie, care se exercita prin cerere scrisa inaintata instantei de judecata competente). De asememea, sunt de acord expres si neechivoc (i) sa primesc de la Operator comunicari privind serviciile si produsele acestuia prin email, sms ori apel telefonic (ii) ca Operatorul sa inregistreze si sa stocheze convorbirile telefonice purtate cu mine. Activarea optiunii "Nu sunt de acord" determina imposibilitatea participarii in cadrul concursului.