Marea Sulu


Marea Sulu

INDO-PACIFIC - THE WORLD OF THE SULU SEA

Data publicarii: 02-02-2017

  • Biodiversitate
  • natura
  • Travel

Detalii
  • Marea Sulu este situata in sud-vestul Filipinelor, in inima regiunii indo-pacifice. Cu o flora si o fauna foarte bogate, aici gasim totodata si o cultura plina culoare. Spre exemplu, Insula Omadal este locuita de Bajau, un trib nomad a carui sursa de venit o reprezinta culegerea algelor marine.
    Tot in aceasta regiune, lumea subacvatica este foarte bogata in recifuri de corali, calamari, creveti Arlechin, caracatite si stele de mare. Pe teritoriul national al Filipinelor se regasesc aproximativ 7000 de insule, toate formate ca urmare a eruptiilor vulcanice. Echipele de filmare au reusit sa surprinda atat cele mai spectaculoase peisaje, cat si unele traditii cu totul speciale. Pe insula Luzon, acestia au avut ocazia sa ia parte la procesiunea de mumificare si de ingropare celor decedati, ocazie cu care au fost serviti cu traditionala carne de gasca.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.