Perla arhipelagului Filipinez


Perla arhipelagului Filipinez

AURORA - THE HIDDEN PEARL OF THE PHILIPPINES

Data publicarii: 17-01-2017

  • arta
  • Biodiversitate
  • Lifestyle
  • natura

Detalii
  • Provincia Aurora este situata in partea centrala de est a insulei Luzon, ocupand totodata si partea de est a Munților Sierra Madre. Aurora reprezinta una dintre atractiile turistice din aceasta regiune, lucru care se datoreaza atat siturilor arheologice, cum ar fi casa de vacanta a fostului presedinte filipinez, Manuel L. Quezon, cat si altor edificii foarte importante pentru cultura acestui popor.
    Numeroase cascade si plaje, dar si versanti acoperiti de paduri bogate, sunt doar cateva dintre uimitoarele peisaje oferite de aceasta provincie. Totodata, imbinarea armonioasa a formelor de relief ofera posibilitatea practicarii unei game diversificate de activitati: surfing, snorkelling, scufundari si alpinism.
    Cu privire la oocupatiile localnicilor, predomina agricultura si diferitele meserii calificate. Aceste indeletniciri conduc la un amestec intre vechile traditii si artele moderne.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.