Vino acum la Digi TVIndiferent de tipul de televiziune Digi TV la care ai acces la tine in zona (TV digitala sau TV prin satelit), dispui de:Opteaza acum pentru formatul HD**. Vei primi GRATUIT pana la 27 canale in format HD, intre care Digi24 HD, Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Film HD, Digi World HD, Digi Life HD, Digi Animal World HD, UTV HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Sport.ro HD, Nature HD, History HD, History Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo WILD HD, TVR HD, Pro TV HD, Acasa HD, Kanal D HD, AXN HD. In cazul in care ai ales si extraoptiuni vei putea receptiona HD si programe TV precum: HBO HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD.


Televiziune digitala Digi TV

Pachet Digital Nr. canale TV*
Tarif lunar
(lei, inclusiv TVA)
Analogic 61 25
Digital 89 29Televiziune prin satelit Digi TV

Pachet Satelit Nr. canale TV
Nr. posturi radio
Tarif lunar
(lei, inclusiv TVA)
Popular 34 - 15
Baza 65 12 24
Extra 1 68 12 29
Extra 2 82 12 29
Extra 2 Popular 51 - 20
Extra Complet 86 12 33


* Numarul si specificul canalelor TV pot varia. Va rugam sa verificati grila specifica fiecarui pachet si grila locala.

** Pentru receptionarea in format HD este necesar un echipament de receptie a imaginii in acest format. Chiria lunara pentru echipament este de 5 lei (TVA inclusa). Daca decodorul HD este singurul achizitionat din oferta noastra, il primesti in custodie (primul decodor SD sau HD este oferit in custodie).
Vreau sa ma abonez la Digi TV


Completeaza datele de mai jos si te vom contacta telefonic pentru a-ti furniza detalii despre pachetele TV pe care ti le putem pune la dispozitie.Completati campul cu codul din imagine

 

 

 


Solicitarea a fost inregistrata.

Un reprezentant al Departamentului Comercial va va contacta in cel mai scurt timp.

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra!

×
Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.