shutterstock_165599312.jpg

Parada militară națională, în 360, la Digi World

Pe 1 Decembrie 2016 se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire. De Ziua Națională cinstim eroii care au luptat pentru reîntregire, pentru ca românii să trăiască liberi, uniți și demni. Astăzi, ca şi la 1918, misiunea armatei este aceeaşi: apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale, a unităţii şi democraţiei constituţionale ale României.

În acest an, echipa Digi World transmite imagini 360 de grade de la parada militară națională ce are loc în Piața Arcului de Triumf.

La defilare, participă peste 3.000 de militari și specialiști de la Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informații; peste 300 de mijloace tehnice, din care aproximativ 50 de aeronave.

Spre deosebire de anii trecuți, parada din acest an prezintă mai multe mijloace esențiale de luptă în defavoarea autoturismelor. Participă un detașament de studenți și medici militari rezidenți, avioanele multirol F-16 Fighting Falcon, tehnica de transport ușoară (motociclete enduro și ATV-uri) pentru forțele pentru operații speciale și poliția militară, noua ținută combat care va intra în dotare în anul 2017.

Pe lângă detaşamentele, cu trupe şi tehnică ale Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne şi ale Serviciului Român de Informaţii, la paradă, participă Asociaţia Tradiţia Militară - membră a Uniunii Europene a Asociaţiilor Istorico-Militare.

1.

Comandantul paradei este generalul-locotenent Adrian TONEA, locţiitorul şefului Statului Major General.

Urmează purtătorul Drapelului de Luptă al Statului Major General şi purtătorii steagurilor de identificare ale Forţelor Terestre, Aeriene, Navale, al Comandamentului Logistic Întrunit şi al Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii.

Primul detaşament: militari din cadrul Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni”, echipaţi cu noua ţinută combat a forţelor terestre. Noua ţinută combat oferă o protecţie îmbunătăţită militarilor, având printre altele capacitatea de a fi impermeabilă şi rezistentă la foc.

Detaşament format din militari răniţi în misiunile executate în afara graniţelor, în teatrele de operaţii din Balcanii de Vest, Irak şi Afganistan. Din 1996 şi până în prezent, 28 de militari şi-au sacrificat viaţa pentru ţară, iar astăzi 50, din cei peste 180 de răniţi, dau onorul de Ziua Naţională a României.

Detaşamentul format din militarii Comandamentului Diviziei Multinaţionale de Sud-Est a Alianţei Nord-Atlantice. În acest an, alături de militarii români, defilează şi militari străini din compunerea comandamentului.

Detaşamentul de vânători de munte aparţinând Batalionului 30 Vânători de Munte “Dragoslavele” din Brigada 2 Vânători de Munte „SARMIZEGETUSA”.

Defilarea militarilor din Forţele Terestre Române aparţinând Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa”, din Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Defilează și militarii Batalionului 96 Geniu, comandaţi de maiorul Sebastian Tănase.

Geniştii sunt urmaţi de un detaşament din Brigada de Informaţii Militare “Mareşal Alexandru Averescu”, comandaţi de locotenent-colonelul Mihai BUDESCU. Militarii brigăzii au fost printre primii militari români participanţi la misiuni în teatrele de operaţii din Irak, Balcanii de Vest şi Afganistan.

FORŢELE PENTRU OPERAŢII SPECIALE:

-Militarii din primul bloc de defilare sunt echipaţi în noua ținută de luptă, multiprotectoare, a forțelor pentru operații speciale, care va intra în dotare începând cu anul 2017.
-Al doilea bloc de defilare al Brigăzii 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” este alcătuit din militari echipaţi în uniforma de luptă pentru medii de deșert și aride.

Defilează, în continuare, militarii Batalionului 265 Poliţie Militară „Tudor Vladimirescu”, comandaţi de căpitanul Radu Cosmin RUJOIU-IFRIM.

2.

Blocul de paradă al Forţele Aeriene Române este format din două detaşamente de militari aparţinând Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer “General Nicolae Dăscălescu”.

Defilarea continuă cu blocul de paradă al Forţelor Navale, care este alcătuit din trei detaşamente, comandate de comandorul Marian CIOBOTARU, comandantul fregatei „Regina Maria”. Sub comanda maiorului Virgil Popescu, infanteriştii marini încheie dispozitivul de defilare al Forţelor Navale. Aceştia s-au întors de curând din Letonia, unde au participat la Exerciţiul NATO “SILVER ARROW 16”, în care au fost cuprinse exerciţii în teren şi trageri de luptă, conform unor scenarii complexe.

Forţelor Navale le urmează Drapelul de Luptă al Comandamentului Logistic Întrunit.

Parada continuă cu defilarea instituţiilor de învăţământ militar. Primul detaşament este cel al Academiei Tehnice Militare, instituţie ce a împlinit 67 de ani de activitate universitară. Urmează detaşamentul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, comandat de căpitanul Ovidiu RĂCŞAN.

Detaşamentul de defilare al Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă”, aflat sub comanda căpitanului Liviu GĂINĂ şi este format din 50 de studenţi din  anul I, II şi III. În continuare, vă prezintă onorul Detaşamentul studenţilor Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, comandat de căpitan-comandorul Mircea TÂRHOACĂ.

Defilează Institutul medico-militar, format din studenţi şi ofiţeri ai Institutului, precum şi din medici rezidenţi aparţinând Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucureşti.

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I”.

Detaşamentul Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, comandat de maiorul Cristian Popa.

Defilarea blocurilor reprezentative ale Ministerului Afacerilor Interne şi ale Serviciului Român de Informaţii.

JANDARMERIA ROMÂNĂ
Academia de Poliție A. I. Cuza
Brigada Specială de Intervenţie “Vlad Țepeş” a Jandarmeriei

Blocul de paradă al Ministerului Afacerilor Interne este comandat de locotenent-colonelul Vasile STOICA.

Urmează blocul de defilare al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, comandat de locotenent-colonelul Alin MAGHIAR.

Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” din Câmpina și detaşamentul Serviciului Român de Informaţii

3.

Defilarea terestră se încheie cu 2 detaşamente care amintesc de tradiţiile militare ale poporului român.

AVIAŢIA MILITARĂ

Blocul de paradă al tehnicii Ministerului Apărării Naţionale este precedat de formaţii de aeronave militare.

Formaţia de elicoptere IAR 330 Puma este încheiată de elicopterul IAR – 330 PUMA Naval, din dotarea Grupului de Elicoptere al Forţelor Navale. Zboară deasupra Arcului de Triumf o formație compusă din 3 elicoptere de tip MI-8 şi MI 17 și 3 elicoptere EUROCOPTER-135, aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie.

Următoarea formaţie de zbor este alcătuită din trei aeronave C-27J SPARTAN din dotarea Bazei 90 Transport Aerian (Otopeni). Parada continuă cu o aeronavă C-130 HERCULES din dotarea Bazei 90 Transport Aerian (Otopeni).

Urmează evoluţia a două formaţii de zbor cu avioane MIG-21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene de la Borcea.

În premieră, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale, Forţele Aeriene Române evoluează cu avioanele F-16 Fighting Falcon, din cadrul Escadrilei 53 Vânătoare.

4.

Blocul de Paradă este comandat de generalul de brigadă Gheorghiţă Vlad, comandantul Centrului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre "Getica" din Cincu.

Detaşamentele de tehnică din dotarea Forţelor Terestre URO VAMTAC

Primul modul: 8 vehicule URO VAMTAC.

-Autovehiculul blindat pentru operaţii speciale URO VAMTAC este un mijloc modern de luptă mobil.
-Fiabil, robust, uşor şi rapid, special conceput şi foarte eficient în zone microclimatice foarte calde, URO VAMTAC este uşor de folosit în teren accidentat.
-Are o putere de foc sporită: pe el se poate monta o mitralieră, o instalaţie de lansare de rachete antitanc şi un aruncător de grenade antitanc.

Al doilea bloc de paradă: 10 transportoare de trupe PIRANHA.

-Piranha III C are o protecţie balistică variabilă crescută, blindaj performant, fiind dotat cu kituri de protecţie împotriva minelor şi a armelor chimice, radiologice, bacteriologice şi nucleare.
-Greutate de 17 tone şi echipat cu un motor puternic tip Caterpilar.
-Se poate deplasa cu uşurinţă în orice tip de teren, poate atinge o viteză de 105 km/h pe şosea şi poate traversa, cu uşurinţă, cursuri de apă prin plutire.
-Transportorul este dotat cu o mitralieră calibrul 12.7 mm, integrată într-o staţie armată telecomandată

Al treilea bloc: 10 transportoare amfibii blindate B 33 Zimbru.

-T.A.B. B 33 Zimbru este un autovehicul de luptă blindat, amfibiu
-B 33 Zimbru este înzestrat cu o mitralieră cal. 14,5 mm şi o mitralieră cal. 7,62 mm.
-Are un sistem de lansare a grenadelor fumigene compus din 6 instalaţii ce ajută la mascarea acestuia.
-Posedă un sistem de protecţie contra armelor de distrugere în masă.
-Are o masă de luptă de 14 tone şi este propulsat de un motor diesel de 280 de cai putere.
-Viteza maximă de deplasare pe apă este de 9 km/h.
-Blindajul este din plăci de oţel care asigură protecţie împotriva schijelor, gloanţelor de calibru 12,7 mm în partea frontală şi gloanţelor de calibru 7,62 mm pentru restul vehiculului.

Maşina de luptă a infanteriei 84 M – „Jderul”

-Autovehicul de luptă blindat, 84 M nimiceşte inamicul şi angajează lupta cu vehiculele blindate ale acestuia.
-Contribuie la combaterea ţintelor aeriene şi executarea de lovituri în dispozitivul advers.
-Maşina de luptă a infanteriei 84 M – „Jderul” are mare putere de foc având un tun de calibru 25 mm., un sistem Rachete Antitanc Dirijate, o mitralieră cal. 7,62 mm şi o mitralieră antiaeriană cal.12,7 mm.
-Maşina este prevăzută cu echipament de stingere automată a incendiului din camera energetică şi acţionare manuală în camera de luptă şi a desantului.

Tancurile TR 85 M 1 „Bizonul”

-Tancul Românesc model 1985 este un tanc proiectat în România, iar varianta modernizată TR-85M1 “Bizonul” este compatibilă standardelor NATO.
-Tancul “Bizonul” oferă un grad ridicat de putere de foc.
-Tancul dezvoltă o viteză maximă pe şosea de 60 km/h, iar pe un teren uscat, fără denivelări, de 40 km/h.
-Poate traversa şanţuri cu o lăţime de 2,8 m şi ziduri de 1 m înălţime.
-Pe timpul îndeplinirii misiunilor de luptă, tancul poate trece cursuri de apă cu o lăţime maximă de 700 m şi o adâncime de 5 m.
-„Bizonul” este dotat cu un tun calibru 100 mm, semiautomat, mecanic, cu ţeavă ghintuită, ale cărui proiectile pot fi perforante, cumulative sau explozive.

Piața Arcului de Triumf a fost survolată de 3 avioane civile ale IACARILOR ACROBATI cu fumigene tricolore:

AVION YAK 52 TW
-Avion de școală, antrenament și demonstrații de înaltă acrobație, poate zbura atât ziua cât și noaptea.
-Motor cu 9 cilindrii în stea, putere de 400 HP.
-Elice tripala MTV.
-Calități acrobatice remarcabile datorită factorului de suprasarcina +7/-5g.
-Autonomie crescută de zbor, până la 1200 km.
Detalii aici: www.yak52.ro

5.

Defilează GEPARD-ul, un sistem de artilerie antiaeriană blindat, autonom, autopropulsat, cu mobilitate ridicată, care poate executa misiuni de luptă în orice condiţii meteorologice, ziua şi noaptea.

Defilează punctul de comandă mobil pe şasiul maşinii de luptă a infanteriei 84 M. Acesta este dotat cu tehnică modernă de comunicaţii ce permite realizarea comenzii și controlului în mod integrat.

Punctului de comandă îi urmează maşina blindată pentru evacuare medicală MEDEVAC. Urmează autovehiculul blindat TEHEVAC care asigură evacuarea tehnicii avariate din câmpul de luptă. Acesta are un motor de 400 cai putere, dezvoltând o viteza maxima de 65 km/h. Maşinile MEDEVAC şi TEHEVAC au fost folosite cu succes şi în intervenţiile pentru salvarea populaţiei din judeţele Vrancea şi Buzău când aceasta a fost afectată de căderile masive de zăpadă.

Intră în Piaţa Arcului de Triumf, sistemul de artilerie LAROM, sistem interoperabil şi cu performanţe la nivelul sistemelor similare aflate în dotarea celorlalte armate din ţările state membre ale NATO.

Complexul de rachete antiaeriene OSA-AKM, complex autopropulsat pe şasiu de transportor amfibiu blindat, utilizat în sprijinul operaţiilor Forţelor Terestre.

Complexul antiaerian tractat 2 x 35 mm „OERLIKON” este un sistem de artilerie antiaeriană care poate combate elicopterele de atac ce zboară la înălţimi mici şi foarte mici, rachetele aer-sol, avioanele cu sau fără pilot, precum şi ţintele terestre uşor blindate.

6.

Detaşamentul de tehnică din dotarea Forţelor pentru Operatii Speciale, comandat de maiorul Mădălin BARBU. Vehiculele de luptă de tip HUMVEE ale Forțelor pentru Operații Speciale sunt mijloace de luptă moderne, foarte versatile, în măsură să execute misiuni de luptă într-o mare varietate de forme de teren și relief.

Motocicletele ENDURO, care au intrat în dotarea Forțelor pentru Operații Speciale în acest an. MOTOCICLETELE ENDURO TIP MT 230 sunt folosite pentru misiuni specifice ce presupun un mare grad de mobilitate.

ATV-urile de tip RANGER POLARIS 6 x 6 sunt folosite pentru acțiuni de căutare, salvare, evacuare și cercetare în teren puternic frământat.

ARRIS pe şasiu CHEVROLET, autostaţii radio cu salt de frecvenţă, ce asigură comunicaţii radio la nivel tactic, cu performanţe superioare în transmiterea secretizată de voce şi date, lucru în reţele, cu dimensiuni şi mase reduse şi cu autonomie crescută.

Autospeciala de intervenţie EOD este un vehicul complex, modern, realizat sub forma unei autospeciale 4x4 pe saşiu de VAMTAC S3, cu capacitate de trecere ridicată, blindată şi carosată. Autospecialele EOD sunt urmate de vehiculul blindat MRAP, tip COUGAR, echipament de ultimă generaţie intrat în înzestrarea Armatei Române.

Motocicletele BMW Enduro au intrat în dotarea structurilor de Poliţie Militară în anul 2016, reprezentând cel mai versatil mijloc de asigurare a misiunilor specifice de control trafic, asigurarea manevrei şi mobilităţii, precum şi de asigurare a misiunilor de însoţire a coloanelor militare.

Defilarea tehnicii Poliţiei Militare continuă cu autospecialele de transport trupe HATEHOF.

Defilează tehnica aflată în dotarea subunității de intervenție a Bazei Militare 99 Deveselu, unitate, aflată în subordinea Comandamentului Logistic Întrunit, care găzduiește în România Sistemul de apărare împotriva rachetelor balistice al Statelor Unite ale Americii.

-Forţele Aeriene
-RADAR MOBIL
-Detaşamentul de tehnică HAWK, format din cinci autospeciale de transport rachete, având ataşat câte un lansator cu câte trei rachete de exerciţiu.
-Detașamentul de tehnică al Comandamentului Logistic Întrunit
-Autospecialele VAMTAC. Primul detaşament este compus din 4 autostaţii radio blindate, cu salt de frecvenţă - URO VAMTAC. Al doilea detaşament de tehnică al Comandamentului Logistic Întrunit este alcătuit din 10 autovehicule de teren blindate tip uşor PANHARD.

7.

Detaşamentul tehnicii din dotarea structurilor Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii, comandat de locotenentul Marius GÂREA.

Defilarea tehnicii Comandamentului Comunicaţiilor si Informaticii continuă cu autostaţiile radio Falcon, dotate cu staţii radio cu salt de frecvenţă care asigură comunicaţii radio în direcţii şi reţele organizate la nivel tactic, operativ şi strategic, cu performanţe superioare în transmiterea secretizată de voce şi date. Defilarea Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii se încheie cu autospeciala pentru managementul spectrului radio, care asigură realizarea unui management eficient al resurselor de spectru aflate în administrarea MApN

Forţele Navale
sunt reprezentate la parada tehnicii din acest an cu un Dispozitiv Mobil de Lansare a Rachetelor de la Divizionul 150 Rachete Navale.

Filmat cu Samsung Gear 360
Foto: Shutterstock

Programul Zilei

Joi20.02
Vineri21.02
Sâmbătă22.02
Duminică23.02
Luni24.02
Marţi25.02
Miercuri26.02
06:00 O zi senzationala
06:55 America, vazuta de sus
07:50 Renasterea unei pasari de metal
08:40 Cele mai bune case din Australia
09:05 Cele mai bune case din Australia
09:30 Omul uraganelor
10:15 Marii pictori
11:10 Inventatorul submarinului
12:00 LUNEA LA MUZEU
12:05 Pe mare
12:30 Pe mare
12:55 Fata-n fata cu natura
13:15 Vazut de sus
13:45 Luptatorii aerului
14:40 Echipa fantastica
15:05 Echipa fantastica
15:30 Enigmele marii
16:25 Adevaratul Isus din Nazaret
17:20 Frumoasa noastra planeta
18:20 America, vazuta de sus
19:15 Renasterea unei pasari de metal
20:10 Cele mai bune case din Australia
20:35 Cele mai bune case din Australia
21:00 Greseli in spatiu
21:30 Greseli in spatiu
21:55 Digi Portret - Dirijor Tiberiu Soare
22:00 Cu ochii pe ei
22:55 LUNEA LA MUZEU - Candelabrul lui Serban Cantacuzino
23:00 O zi senzationala
23:55 Fata-n fata cu natura
00:10 Vazut de sus
00:35 Pe mare
01:05 Pe mare
01:30 Luptatorii aerului
02:25 Echipa fantastica
02:50 Echipa fantastica
03:15 Enigmele marii
04:10 Adevaratul Isus din Nazaret
05:05 Nazismul
06:00 O zi senzationala
06:55 America, vazuta de sus
07:50 Renasterea unei pasari de metal
08:45 Cele mai bune case din Australia
09:10 Cele mai bune case din Australia
09:35 Greseli in spatiu
10:05 Greseli in spatiu
10:35 Cu ochii pe ei
11:30 Cele sapte mari
12:00 Pe mare
12:30 Pe mare
12:55 Fata-n fata cu natura
13:15 Vazut de sus
13:40 LUNEA LA MUZEU - Biroul lui Carol I
13:45 Luptatorii aerului
14:40 Echipa fantastica
15:05 Echipa fantastica
15:30 Enigmele marii
16:25 Adevaratul Isus din Nazaret
17:20 Frumoasa noastra planeta
18:15 LUNEA LA MUZEU - Sabia lui A.I.Cuza
18:20 America, vazuta de sus
19:15 Renasterea unei pasari de metal
20:05 LUNEA LA MUZEU - Tabloul """"Toamna
20:10 Cele mai bune case din Australia
20:35 Cele mai bune case din Australia
21:00 DIGIPEDIA
21:30 Transport maritim
21:55 Digi Portret - balerina Andra Ionete
22:00 Nazismul
23:00 Arta de a vinde
23:55 Fata-n fata cu natura
00:10 Vazut de sus
00:35 in ritmul valurilor
01:05 in ritmul valurilor
01:35 Pasiuni
02:00 Workshop-ul de stiinta
02:30 Sufletul Rusiei
03:15 Marea expeditie
04:10 Regii razboinici ai Europei
05:10 Obama: Puterea cuvintelor
06:00 Arta de a vinde
06:55 America, vazuta de sus
07:45 Renasterea unei pasari de metal
08:35 Cele mai bune case din Australia
09:00 Cele mai bune case din Australia
09:25 DIGIPEDIA
09:55 Transport maritim
10:25 Frumoasa noastra planeta
11:15 Stramtoarea Bosfor
11:55 in ritmul valurilor
12:25 in ritmul valurilor
12:55 Fata-n fata cu natura
13:15 Vazut de sus
13:45 Pasiuni
14:10 LUNEA LA MUZEU - Trusa de machiaj a Elenei Cuza
14:15 Workshop-ul de stiinta
14:45 Sufletul Rusiei
15:30 Marea expeditie
16:25 Regii razboinici ai Europei
17:25 Obama: Puterea cuvintelor
18:20 Frumusetea Alpilor
19:15 Cele mai aglomerate orase
20:10 Personalitatile secolului trecut
21:00 Omul uraganelor
21:45 Om si natura
21:55 Digi Portret - freerunner Justin Musina
22:00 Arome
22:50 LUNEA LA MUZEU - Masa rotunda a regelui Artur
22:55 Trauma unui secol
23:50 Fata-n fata cu natura
00:00 Povestiri din tren
00:30 in ritmul valurilor
01:00 in ritmul valurilor
01:30 Mistere din trecut
02:00 Workshop-ul de stiinta
02:30 Sufletul Rusiei
03:15 Marea expeditie
04:10 Regii razboinici ai Europei
05:10 Carretera Austral
06:00 Trauma unui secol
06:55 Frumusetea Alpilor
07:50 Cele mai aglomerate orase
08:40 Personalitatile secolului trecut
09:30 Omul uraganelor
10:15 Arome
11:05 Avioane pe sosea
11:55 in ritmul valurilor
12:25 in ritmul valurilor
12:55 Fata-n fata cu natura
13:15 Povestiri din tren
13:45 Mistere din trecut
14:15 Workshop-ul de stiinta
14:45 Sufletul Rusiei
15:30 Marea expeditie
16:25 Regii razboinici ai Europei
17:25 Carretera Austral
18:20 Frumusetea Alpilor
19:15 Cele mai aglomerate orase
20:10 Personalitatile secolului trecut
21:00 Viziune pentru Asia
21:30 Viziune pentru Asia
21:55 Digi Portret - scrimera Simona Gherman
22:00 Prin ochii unui nevazator
22:30 Prin ochii unui nevazator
23:00 Ritualuri
23:50 Om si natura
00:10 Povestiri din tren
00:40 in ritmul valurilor
01:10 in ritmul valurilor
01:40 Singapore, noua destinatie a sportului
02:30 Echipa fantastica
02:55 Echipa fantastica
03:20 Enigmele marii
04:15 Adevaratul Isus din Nazaret
05:10 Frumoasa noastra planeta
06:00 Ritualuri
06:50 Frumusetea Alpilor
07:45 Cele mai aglomerate orase
08:40 Personalitatile secolului trecut
09:30 Fata-n fata cu natura
09:45 Viziune pentru Asia
10:15 Viziune pentru Asia
10:45 Prin ochii unui nevazator
11:15 Prin ochii unui nevazator
11:45 in ritmul valurilor
12:15 in ritmul valurilor
12:45 Fata-n fata cu natura
13:05 Povestiri din tren
13:35 Singapore, noua destinatie a sportului
14:25 LUNEA LA MUZEU - Pianul Steinway
14:30 Echipa fantastica
14:55 Echipa fantastica
15:20 Enigmele marii
16:15 Adevaratul Isus din Nazaret
17:10 Om si natura
17:20 Frumoasa noastra planeta
18:15 LUNEA LA MUZEU - Biblioteca regelui Ferdinand
18:20 America, vazuta de sus
19:15 Renasterea unei pasari de metal
20:10 Cele mai bune case din Australia
20:35 Cele mai bune case din Australia
21:00 Arome
21:55 Digi Portret - curator de arta Erwin Kessler
22:00 Ritualuri iesite din obisnuit
23:00 Arta de a vinde
23:55 Fata-n fata cu natura
00:00 Povestiri din tren
00:30 in ritmul valurilor
01:00 in ritmul valurilor
01:30
01:35 in adancul oceanului
02:30 Echipa fantastica
02:55 Echipa fantastica
03:20 Noile portavioane
04:15 in schimbare
05:10 Frumoasa noastra planeta
06:00 Arta de a vinde
06:55 America, vazuta de sus
07:50 Renasterea unei pasari de metal
08:45 Cele mai bune case din Australia
09:10 Cele mai bune case din Australia
09:35 Arome
10:30 Om si natura
10:45 Ritualuri iesite din obisnuit
11:45 in ritmul valurilor
12:15 in ritmul valurilor
12:45 Fata-n fata cu natura
13:05 Povestiri din tren
13:35 in adancul oceanului
14:30 Echipa fantastica
14:55 Echipa fantastica
15:20 Noile portavioane
16:15 in schimbare
17:10 Om si natura
17:20 Frumoasa noastra planeta
18:15
18:20 America, vazuta de sus
19:15 Renasterea unei pasari de metal
20:05
20:10 Cele mai bune case din Australia
20:35 Cele mai bune case din Australia
21:00 Viziune pentru Asia
21:30 Viziune pentru Asia
21:55 Digi Portret - Razvan Supuran HARTIER
22:00 Prin ochii unui nevazator
22:30 Prin ochii unui nevazator
23:00 Arta de a vinde
23:55
00:10 Povestiri din tren
00:40 in ritmul valurilor
01:10 in ritmul valurilor
01:40 Cum comunica arborii
02:30 Echipa fantastica
02:55 Echipa fantastica
03:20 Noile portavioane
04:15 in schimbare
05:10 Frumoasa noastra planeta
06:00 Arta de a vinde
06:55 America, vazuta de sus
07:50 Renasterea unei pasari de metal
08:40 Cele mai bune case din Australia
09:05 Cele mai bune case din Australia
09:30 Fata-n fata cu natura
09:45 Viziune pentru Asia
10:15 Viziune pentru Asia
10:45 Prin ochii unui nevazator
11:15 Prin ochii unui nevazator
11:45 in ritmul valurilor
12:15 in ritmul valurilor
12:45 Fata-n fata cu natura
13:05 Povestiri din tren
13:35 Cum comunica arborii
14:25
14:30 Echipa fantastica
14:55 Echipa fantastica
15:20 Noile portavioane
16:15 in schimbare
17:10 Om si natura
17:20 Frumoasa noastra planeta
18:15
18:20 America, vazuta de sus
19:15 Renasterea unei pasari de metal
20:05
20:10 Cele mai bune case din Australia
20:35 Cele mai bune case din Australia
21:00 Omul uraganelor
21:45 Om si natura
21:55 Digi Portret - Teodor Ilincai TENOR
22:00 Arome
22:55 Arta de a vinde
23:50 Fata-n fata cu natura
00:15 Povestiri din tren
00:45 in ritmul valurilor
01:10 in ritmul valurilor
01:40 Orasul viitorului
02:30 Echipa fantastica
02:55 Echipa fantastica
03:20 Noile portavioane
04:15 in schimbare
05:10 Frumoasa noastra planeta

Partenerii noștri

VIDEO. Irina Rimes, ambasador al Zilei Brâncuși: Viaţa omului este scurtă, omul îşi trăieşte veacul şi moare. Dar arta rămâne
DIGI24

VIDEO. Irina Rimes, ambasador al Zilei Brâncuși: Viaţa omului este scurtă, omul îşi trăieşte veacul şi moare. Dar arta...

VIDEO. Irina Rimes, ambasador al Zilei Brâncuși: Viaţa omului este scurtă, omul îşi trăieşte veacul...

Descarca aplicatia Digi24
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi-world.tv Vezi politica de confidenţialitate
cookie_desclimer, Wp-settings-1, Wp-settings-time-1
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook, Inc. facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Google LLC youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID,GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF,SAPISID, SID, SSID, SIDCC,T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE,YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter, Inc. twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest, Inc. pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
- _utma// _utmz// _b// _pinterest_cm// _pinterest_pfob// csrftoken//
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale