Comunicate de presă

Digi Mobil reduce cu până la 50% tarifele pentru roaming în UE/SEE

Începând cu luna noiembrie 2017, clienții Digi Mobil care călătoresc în interiorul Spaţiului Economic European (SEE- statele membre ale Uniunii Europene, precum şi Norvegia, Islanda şi Liechtenstein), vor beneficia de reduceri de până la 50% la tarifele pentru datele, minutele și SMS-urile utilizate în roaming:
• O reducere semnificativă, de 47%, se aplică în cazul datelor mobile utilizate în roaming, tariful fiind redus la numai 0,00336 Euro/MB (adică 3,36 Euro/GB).
• Pentru un apel inițiat din orice țară din UE sau SEE, către un număr din România, tariful de roaming scade la 0,0215 Euro/minut.
• Pentru un apel primit în orice țară din UE sau SEE, tariful de roaming rămâne...

Câştigătorii Premiilor Nobel 2017

Cele mai râvnite şi aşteptate distincţii pentru oamenii de ştiinţă de pretutindeni sunt Premiile Nobel. Ele se acordă din 1901, la scurt timp după moartea creatorului lor, Alfred Nobel.

Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash şi Michael W. Young sunt câştigătorii Nobelului pentru Medicină de anul acesta, pentru descoperirile pe care le-au făcut în controlarea mecanismelor moleculare ale ritmului circadian. O surpriză pentru mulţi, premiul pentru Fizică a fost acordat pentru detectarea undelor gravitaţionale - concept lansat de Albert Einstein în 1916, în Teoria Relativităţii Generale. Fizicianul german Rainar Weiss şi cercetătorii americani...