Comunicat de presă - 2 Matinali și Jumătate transmit, între 17-21 octombrie, din Mica Vienă a României.

2 Matinali și Jumătate fac emisie, din nou, în deplasare și invită ascultătorii, în perioada 17-21 octombrie, în fiecare dimineață, de la ora 07:00, la o plimbare de toamnă prin Timișoara, denumită și Mica Vienă a României. Cu această ocazie, Beatrice, Miu și Ciuclaru își propun să descopere, înaintea tuturor, ce pregătește Timișoara pentru 2023, an în care va fi desemnată Capitală Europeană a Culturii.

Iubit pentru starea de bună dispoziție, de la prima oră a dimineții, cel mai plimbat matinal din România descoperă, luna aceasta, frumosul oraș de pe Bega și continuă, cu aceeași voie bună, proiectul „Matinalii Digi FM în deplasare”, lansat în 2020. Astfel, în perioada 17-21 octombrie, în fiecare dimineață, de la ora 07:00, ascultătorii se vor bucura de programul obișnuit oferit de „2 Matinali și Jumătate”, povestind despre aventurile din Orașul Parcurilor și al Florilor și despre specificul local, în direct din Timișoara. 


Timișoara este unul dintre orașele mele preferate și abia aștept să-l redescopăr. Mă leagă multe amintiri de acest loc, de la colaborări profesionale până la o zi de naștere pe care am sărbătorit-o în Timișoara acum câțiva ani. M-am bucurat atunci când am aflat că va fi desemnată Capitală Culturală Europeană și abia aștept să vizităm cât mai multe locuri faine în săptămâna pe care o vom petrece acolo”, a declarat Bogdan Miu.

De asemenea, Bogdan Ciuclaru precizează: „În Timișoara, mintea mea a dat de confort și a dictat picioarelor să umble. Așadar, orașul e, din câte îmi amintesc, pieton friendly (poftim expresie) și abia aștept să-mi reconfirme asta. Iar când obosesc, sigur găsesc o terasă, pe Bega, prietenoasă cu cei însetați. Despre setea de cultură, a mea, a colegilor și a timișorenilor, zic să ne convingem în zilele următoare”.

Cea mai entuziasmată de întreaga experiență rămâne, însă, Beatrice Ghiciov. Vocea matinalului, care anunță voiosul „Buuună dimineața!”, mărturisește: „Se pare că eu sunt singura care nu a fost niciodată în Timișoara, dar o să profit și o să îi invit pe Miu și Ciuclaru să îmi fie ghizi. Abia aștept să descopăr la pas frumusețile Timișoarei și să mă bucur de parcurile pe care toată lumea le laudă. Mă bucur că voi petrece o săptămână acolo, așa o să am timp să savurez orașul și să îi iau pulsul. Sunt convinsă că va fi o experiență extraordinară”.

Prin aceste deplasări, devenite deja tradiție, misiunea matinalilor Beatrice, Miu și Ciuclaru este de a se conecta cu ascultătorii și poveștile acestora. Așa cum și-a obișnuit comunitatea, Digi FM va încărca, zilnic, pe paginile de Facebook și Instagram materiale video și poze exclusive din cele mai frumoase locuri descoperite de Beatrice, Miu si Ciuclaru în Timișoara. Mai multe detalii pot fi regăsite pe www.digifm.ro.


Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.