Comunicat de presă - Aniversare cu cântec, voie bună și prieteni numai unul și unul, la 5 ani de Digi FM.

Smiley, Pavel Bartoș, Teo, Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu, Unguru’ Bulan, Sore, Emilian, Șerban Cazan și Lucian Mîndruta. Ce au cu toții în comun? Din Cluj până în București și în toooată România, s-au unit și au spus, unii chiar au și cântat „La mulți ani, Digi FM!".

Facem CINCIste la 5 ani de Digi FM!”, acesta a fost sloganul echipei din Panduri 71 la împlinirea a 5 ani de la prima emisie, pe 11 noiembrie 2015. O promisiune ținută cu prisos în 2020, atunci când Matinalii Digi FM au făcut emisie maraton de 5 ore.

Rând pe rând au intrat în direct prin Zoom, Smiley și Pavel Bartos, LIVE de la Cluj, Sore cu Emilian și Șerban Cazan, din studioul HAHAHA, acolo unde le-au și dedicat piesele „Sunetul meu preferat” și „Unde”, interpretate în direct în varianta acustică. Mai mult, special pentru cei 5 ani de Digi FM, studioul HAHAHA a fost „împodobit” în haine de sărbătoare, în oglindă cu studioul Matinalilor Digi FM.

Lucian Mîndruță și Unguru’ Bulan le-au spus și ei „La mulți ani” cu ajutorul Zoom-ului, iar Florin Negruțiu, Radu Paraschivescu și binecunoscutul comedian stand-up-er Teo s-au alăturat lui Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru în studio.

Oră de oră, Matinalii Digi FM au premiat ascultătorii cu telefoane, tablete și abonamente de la Digi Mobil.

O sărbătoare în pandemie, în siguranță pentru echipă și invitați, dar în același timp emoționantă și dragă tuturor celor care zi de zi construiesc programele și Știrile Digi FM.

Echipa Digi FM le mulțumește tuturor românilor care îi ascultă în fiecare zi!