Comunicat de presă - Concert Bryan Adams la 4 ani de Digi FM.

11 noiembrie 2019, Cluj- Napoca

Aniversarile sunt intotdeauna un motiv de bucurie, mai ales daca, odata cu sarbatoarea, te poti bucura de un invitat special, care ajunge in tara ta fix in ziua in care implinesti o anumita varsta. Luni, 11 noiembrie 2019, la 4 ani de Digi FM, pe stadionul din Cluj - Napoca se vor auzi piesele memorabile ale legendarului Bryan Adams, de trei ori nominalizat la Premiile Oscar.

Echipa Digi FM va fi la concert si pregateste o petrecere pe masura invitatului, care nu are nevoie de prezentare, si surprize cum n-a vazut Parisul, dar cu siguranta va vedea Clujul. Detalii despre aniversare si despre surprizele care-i asteapta in perioada urmatoare pe ascultatorii fideli, dar si pentru cei care vor participa luna viitoare la sarbatorirea a patru ani de Digi FM vor fi anuntate in curand.

Eu astept cu nerabdare chiar intalnirea cu Bryan Adams. E mai mult decat un cadou pe care-l facem ascultatorilor nostri. E o sarbatoare pe care le-o oferim. Pentru ca vom fi impreuna, ne vom bucura impreuna si vom impartasi cel mai bun concert din cariera unui mare artist. Stiti ce ne dorim de fapt: sa le dam oamenilor o amintire si intelegerea ca apreciem tot ce-au facut pentru noi in primii ani de Digi FM, carora le urmeaza multi multi altii, a spus Catalin Striblea.

Concertul Bryan Adams din 11 noiembrie 2019 face parte din turneul “Shine a Light”, care promoveaza cel mai nou album al artistului, cel de-al patrusprezecelea. Bilete sunt disponibile pe www.eventim.ro.

Ca sa stii. Digi FM este combinatia ideala de stiri, dezbateri de substanta, interviuri cu “oameni de colectie” si cea mai buna muzica. Alaturi de Pro FM, cea mai longeviva statie radio din Romania, Dance FM si Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai detine si televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din Romania, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World si televiziunile muzicale UTV, Music Channel si Hit Music.