Comunicat de presă - Cu DIGI și Eurosport 4K vezi Turneul de la Wimbledon în format Ultra HD.

  • Toți clienții DIGI care aleg extraopțiunea 4K, în perioada 28 iunie - 10 iulie, vor beneficia de o lună de gratuitate pentru acest pachet;
  • Extraopțiunea 4K este disponibilă doar în grila de televiziune digitală prin cablu, alături de echipamentul CI+;
  • Oferta se activează exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.

DIGI și Eurosport 4K desfășoară, în perioada 28 iunie - 10 iulie, o campanie dedicată pasionaților de tenis, prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia, odată cu activarea extraopțiunii 4K, de o lună de gratuitate pentru acest pachet.

Pentru a se bucura de promoția specială și de vizionarea Wimbledon, unul dintre cele patru turnee de Mare Șlem, considerat a fi și cel mai prestigios turneu la nivel mondial, clienții noi trebuie să contracteze serviciul de televiziune digitală prin cablu, alături de echipamentul CI+, pe o durată de 24 de luni, și să activeze extraopțiunea 4K în perioada campaniei.

Clienții existenți care dețin deja serviciul de televiziune digitală prin cablu sau pachetul DIGI TV Popular, ambele alături de echipamentul CI+, trebuie doar să activeze extraopțiunea, fără modificarea perioadei contractuale, pentru a viziona conținutul acestui pachet.

De beneficiile campaniei se pot bucura și clienții existenți care au, în prezent, serviciul de televiziune analogică prin cablu și contractează serviciul de televiziune digitală prin cablu cu CI+, pe o durată de 24 de luni, activând ulterior extraopțiunea 4K.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar toți clienții care aleg să activeze extraopțiunea 4K, în perioada campaniei, vor putea urmări conținutul oferit de aceasta, în mod gratuit, în prima lună de la data activării. După încheierea perioadei de gratuitate, utilizatorii vor beneficia de prețul avantajos în valoare de 5 lei/ lună (TVA inclus). Extraopțiunea 4K poate fi activată exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.

Turneul de tenis de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie și este transmis în direct și în exclusivitate pe platformele Eurosport. Pasionații de tenis au șansa să urmărească tenismenii preferați, printre care: Simona Halep, Novak Djokovic (cap de serie la simplu masculin), Iga Swiatek (la simplu feminin), Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Rafael Nadal, Serena Williams.

Despre Extraopțiunea 4K

Clienții care optează pentru serviciul de televiziune digitală prin cablu oferit de DIGI se bucură de un conținut bogat și variat de până la 180 de programe, dintre care 48 în format HD și 2 în format Ultra HD. DIGI 4K a fost prima televiziune din România care a emis Ultra HD, cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiții europene și internaționale din fotbal și din Formula 1. Prin intermediul extraopțiunii 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul de televiziune digitală prin cablu au acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde TV disponibile pe piața din România.

Clienții DIGI pot viziona meciuri din UEFA Champions League, La Liga, Premier League, Bundesliga și Formula 1, iar pe canalul TV Eurosport 4K, telespectatorii pot viziona Wimbledon, Roland Garros, US Open, în direct și în format Ultra HD.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.