Comunicat de presă - Digi, câștigătoarea Corporate Challenge Casiopeea.

Săptămâna Roz a luptei împotriva cancerului la sân, desfășurată în perioada 28.09-03.10.2020, s-a încheiat, echipa Digi fiind declarată câștigătoarea competiției care, anul acesta, s-a desfășurat virtual, pe parcursul a mai multe zile.

Prin implicarea și participarea colegilor din Digi, 10 beneficiare ale Casiopeea, femei care au suferit o mastectomie, vor fi ajutate prin achiziționarea de proteze mamare. Felicitările și mulțumirile noastre merg către toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au alergat sau pedalat pentru a susține femeile în lupta cu această boală. Echipa Digi a fost cea mai numeroasă și mai implicată dintre toate companiile participante la eveniment și, totodată, cea mai sportivă, adjudecându-și aproape jumătate din pozițiile din Top 10 alergare, respectiv Top 10 pedalare. Angajați Digi din toată țara au dat curs invitației de a face mișcare pentru sănătate și au încărcat pe Facebook fotografii cu itinerariile parcurse și cu dovada că au purtat un însemn al luptei contra cancerului de sân.

Digi susține Cursele roz Casiopeea din 2018, iar pe parcursul celor 3 ani de participare, din donațiile făcute de companie, s-au oferit beneficiarelor asociației peste 30 de proteze.

Casiopeea este o asociație franco-română înființată acum 10 ani de o franțuzoaică preocupată de sport și prevenție, Nathalie David, care a pus bazele curselor roz din București, în scopul colectării de fonduri, din taxele de participare, pentru achiziționarea de proteze mamare pentru femeile afectate de cancerul de sân. Peste 2.500 de femei au beneficiat de sprijinul Casiopeea în cei 10 ani de activitate, iar 25.000 de particianți au alergat, pedalat sau mers la cursele și marșurile roz Casiopeea.