Comunicat de presă - Digi FM a celebrat 8 ani de poveste ON AIR, într-o atmosferă festivă, alături de Prestige Orchestra și Smiley.

Digi FM a împlinit 8 ani de pasiune infinită, în care știrile echilibrate au câștigat încrederea audienței, muzica bine aleasă a ținut ritmul zâmbetelor și al emoțiilor, iar premiile inedite au răsplătit fidelitatea publicului. Ascultătorii, adevărata inspirație a poveștii de succes Digi FM, s-au conectat încă de la primele ore ale dimineții de luni pe frecvențele binecunoscute ale postului pentru a sărbători istoria celor 8 ani de emisie ON AIR, împreună cu echipa matinalilor și invitații speciali prezenți în studio: Prestige Orchestra și Smiley.

Ziua de 11 noiembrie marchează începutul călătoriei în eter pentru Digi FM, radioul pentru care #casăștii reflectă angajamentul asumat în fiecare zi, în fața celor peste un milion de ascultători, de a livra conținut de calitate, cu știri în exclusivitate, actualizate la fiecare 30 de minute, programe autentice și diversificate și premii inspirate.

Ediția aniversară a debutat cu un mix de energie, trăiri intense, amintiri neprețuite și planuri îndrăznețe, iar matinalii Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, alături de Beatrice Ghiciov și Radu Paraschivescu au făcut retrospectiva primilor 8 ani senzaționali de emisie și experiențe de neuitat. Și pentru că o astfel de sărbătoare merita invitați pe măsură, Smiley, artistul prezent, încă din 2015, la toate evenimentele aniversare Digi FM, a pregătit și pentru această ocazie o surpriză dulce care a făcut deliciul audienței.

Trupa Prestige Orchestra a dat tonul distracției și a electrizat atmosfera cu un spectacol de excepție. Recitalul vibrant i-a răsfățat pe realizatori și pe ascultători deopotrivă, fiind transmis în direct pe canalele Facebook, Instagram, TikTok și YouTube ale postului Digi FM. De la aniversare, nu au lipsit nici concursurile pentru cei aflați pe recepție care pot face bani din muzică și se pot bucura zilnic de premii relevante.

Digi FM, radioul privat cu cea mai mare acoperire din România, s-a menținut în topul preferințelor ascultătorilor, prin muzica bună, știrile echilibrate și poveștile memorabile, completate de emisiunile efervescente ale realizatorului Lucian Mîndruță. În același cadru festiv, moderatorul a anunțat, împreună cu Violeta Bîltac, președintele Asociației Banca de Bine, a treia ediție a “Turului Târgurilor de Crăciun”, tur care, în premieră, se va organiza anul acesta de Ziua Națională, chiar în inima capitalei. Aceasta initiațivă își propune să strângă rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri pentru a aduce magia Crăciunului și în viețile copiilor mai puțin norocoși.

Echipa Digi FM mulțumește publicului pentru încredere și fidelitate, este recunoscătoare pentru fiecare poveste împărtășită și promite că următorii 88 de ani vor fi cel puțin la fel de intenși și glorioși. Pentru că Digi FM înseamnă pasiune infinită!
Mai multe poze și declarații în exclusivitate, pot fi găsite pe www.digifm.ro și pagina de Facebook. Ca să știi!

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.