Comunicat de presă - Digi FM sustine cuplurile fericite!.

Ascultatorii Digi FM au mereu parte de suprize care sa le faca ziua mai frumoasa! S-a intamplat si saptamana aceasta, cand echipa noastra a oferit un super cadou in direct de la prietenii si parteneriii postului de radio.

Despre ce este vorba?

Dupa ce vineri dimineata am aflat in direct la matinal cu Miu si Striblea ca ascultatorii nostri, parinti, nu prea mai au timp si de ei, pe langa cresterea urmasilor, totul culminand cu povestea senzationala a lui Mitica, cel care n-apuca sa-si mai vada nevasta dupa ce au crescut copiii, astazi- luni, unul dintre cei mai apropiati parteneri Digi FM, DirectBooking.com ne-a sunat in direct cerand sa ii facem legatura cu Mititca.

Ceea ce matinalii au si facut sunand repejor la acesta. L-au gasit din nou pe drumuri, plecat de acasa, dar ceva mai relaxat decat vineri, pentru ca peste weekend copiii nu au fost acasa.

In direct si de comun acord cu partenerul www.directbooking.ro si cu ascultatorul Mitica, au hotarat sa-i dea un cadou. Un week-end romantic la mare in luna iunie. Asa sa mai apuce si el sa mai ramana singur cu sotia.
Ce nu v-am zis? Pe 16 aprilie e si ziua lui Mitica, asa ca echipa Digi FM, alaturi directbooking.ro, au ales acest mod original de ai spune LA MULTI ANI!


Pentru curiosi, interventia radio se gaseste aici: https://www.digifm.ro/on-air/emisiuni/bogdan-miu-si-catalin-striblea/un-weekend-romantic-pentru-ascultatorul-care-nu-apuca-sa-raman-singur-cu-sotia-34328