Comunicat de presă - Digi Mobil si Motorola finalizeaza cu succes testele pentru serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi).

Digi Mobil si Motorola au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciile VoLTE si VoWiFi, astfel incat abonatii Digi Mobil beneficiaza de un nou telefon compatibil cu aceste tehnologii, Moto Z2 Play. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G si voce peste WiFi va fi disponibil in primul trimestru din 2018, odata cu update-ul la sistemul de operare Android 8.0 Oreo, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

Motorola Moto Z2 Play este un telefon dual sim, cu display de 5.5 inch, procesor Octa Core pana la 2.2GHz, 4GB RAM, 64 GB memorie interna si Android 7.1.1. . Telefonul dispune de conectivitate 4G atat in banda 38 (2600 Mhz TDD) , cat si in banda 1 (2100 Mhz FDD).

Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea foarte rapida a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul in care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde. Totodata, convorbirile prin reteaua 4G au o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze superioare.

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigura o acoperire mai buna a retelei in spatii cu semnal redus sau chiar fara semnal de retea mobila. Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au acces la internet WiFi, daca furnizorul de internet nu filtreaza acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum si in exterior prin reteaua nationala de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisa in mod standard.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi), precum si activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

Motorola Moto Z2 Play poate fi achizitionat cu abonamentele Digi Mobil Optim, integral sau in 24 de rate fara dobanda, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acorda direct in magazinele Digi si punctele de prezenta RCS & RDS, prin creditul „ING Acum”. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING.
Mai multe informatii privind oferta comerciala a companiei pot fi consultate aici.

21 decembrie 2017
Digi Mobil este serviciul de telefonie mobila din portofoliul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune care furnizeaza servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Reteaua Digi Mobil din Romania este construita si functioneaza in tehnologiile 3G si 4G, in benzile de frecventa 900 Mhz (3G), 2100 Mhz (3G si 4G LTE FDD in banda 1), 2600 Mhz (LTE TDD in banda 38 si 3700 LTE TDD in banda 43).