Comunicat de presă - Digi | RCS & RDS recrutează la Angajatori de Top.

Digi | RCS & RDS, lider pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, dar și pe segmentul de servicii de internet fix, participă la Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă vacante pentru domeniile: vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service și televiziune, din București și Timișoara.

În perioada 19-20 octombrie, la Timișoara și 26-27 octombrie la București, pasionații de telecomunicații dornici să își dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localități.

„Continuăm să ne dezvoltăm și dorim să avem alături de noi cei mai buni specialiști. Succesul companiei noastre se datorează celor circa 13.000 de profesioniști care au ales să crească împreună cu DIGI. Astfel, prin prezența la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionați de domeniul comunicațiilor electronice, dornici să învețe în permanență și atrași de un domeniu aflat în continuă evoluție, să ne cunoască și să ni se alăture. În acest sens, apreciem că Angajatori de Top reprezintă un eveniment - reper care mijlocește cu succes întâlnirea cu candidații potriviți”, a declarat Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Compania caută atat specialiști înalt calificați, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL și PHP, ingineri telecomunicații cu studii de specialitate, specialiști IT cu expertiză în domeniul media, specialiști social-media, cât și personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.

La standul din cadrul târgurilor de joburi, candidații vor putea primi detalii cu privire la posturile vacante direct de la reprezentanții departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibilă și pe pagina de LinkedIn sau în secțiunea de cariere de pe site-ul companiei.