Comunicat de presă - Digi24 anunță noutățile grilei de toamnă.

Din această toamnă, Digi24 aduce o infuzie de experiență, creativitate și energie pentru a oferi un conținut diversificat de emisiuni și programe noi, adaptat nevoilor și așteptărilor publicului.

Jurnaliștii Digi24 se vor afla în continuare în mijlocul evenimentelor care contează și vor trata subiectele cu profesionalismul, echidistanța și imparțialitatea de care au dat dovadă de-a lungul anilor, fie pe micul ecran, fie la radio sau în mediul online.

Din 17 septembrie, Liliana Ruse invită decidenții la raport în fața telespectatorilor, în cea mai nouă emisiune, ,,Briefing”. În fiecare duminică, de la 20:00 la 22:00, va aduce în prim plan alături de invitații săi, sinteza celor mai relevante teme politice ale săptămânii, analiza obiectivă și pertinentă a evenimentelor aflate în desfășurare și previziunile perioadei următoare.

Două jurnale de știri primesc întăriri consistente, din 18 septembrie. De luni până joi, de la ora 12:00, la Știrile Amiezii, Cristi Citre completează incisivitatea Ancăi Orheian cu echilibrul și calmul pe care ți le conferă experiența celor 20 de ani de jurnalism.

Între orele 16:00 - 19:00, spectacolul știrilor de calitate continuă cu o abordare inedită: spiritului analitic al Teodorei Tompea i se alătură, din 18 septembrie, de luni până joi, verva și entuziasmul omului de radio Valentin Chisoceanu pentru a conecta telespectatorii la principalele teme ale actualității interne și internaționale.

Din 23 septembrie, într-un format original și dinamic, personalități remarcabile care influențează destine în viața reală vin ,,În fața ta”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00 și răspund întrebărilor directe ale jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, într-o nouă serie de dialoguri autentice.

Duo-ul formidabil, consacrat în cadrul emisiunii "Audiență Națională" difuzată pe Digi FM, face pasul către televiziune, într-un program informativ mai puțin convențional. Din 3 octombrie, în zilele de marți și miercuri, de la ora 19:00, Alexandru Rotaru și Robert Kiss le dau întâlnire telespectatorilor “LIVE”, cu o selecție inedită a știrilor, într-o producție cu puternică amprentă personală.

Despre Digi24

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* (*Reuters Institute Digital News Media Report 2021.) din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de știri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24.ro deține recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.

Grupul mai deține canalele Digi Sport 1, 2, 3, 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM și Digi24FM.