Comunicat de presă - Digi24 modifica grila pentru vineri seara, pentru mai multe stiri si analize.

 „Cap limpede” va avea durata de o ora si jumatate
 „Focus Europa” va fi difuzata de la ora 21:30
 „Stirile serii” se vad de la ora 22:00 si isi maresc durata

Pentru ca informatia corecta si analizele cat mai clare sunt printre obiectivele jurnalistilor Digi24, grila televiziunii urmeaza sa aiba cateva modificari, conform necesitatii de informare a telespectatorilor.

Deoarece anul 2020 este marcat de doua runde de alegeri importante pe scena politica din Romania si subiectele de actualitate continua sa necesite o atentie tot mai mare, emisiunea „Cap limpede”, va avea, incepand de vinerea aceasta, 17 ianuarie 2020, o durata mai mare, de o ora si jumatate. Roxana Lazarescu si Cristian Tudor Popescu trag linie la final de saptamana si analizeaza evenimentele importante petrecute.

„Cap limpede”, transmisa de Digi24 in fiecare vineri, de la ora 20:00, este una dintre cele mai noi productii Digi24, care are formatul unui talk-show cu invitat permanent, va avea astfel posibilitatea de a face bilantul la finalul fiecarei saptamani fara a mai suporta constrangerile unei singure ore de emisie. Jurnalista Dig24, Roxana Lazarescu, va analiza, impreuna cu invitatul sau, cele mai importante evenimente ale saptamanii si impreuna vor pune realitatea politica interna si internationala intr-o lumina noua, sub forma unui dialog cu replici sigure si argumente memorabile.

O alta modificare in grila Digi24 o reprezinta mutarea emisiunii „Focus Europa”, realizata de Teodora Tompea, vineri, la ora 21:30, imediat dupa emisiunea „Cap limpede”. „Focus Europa” este un proiect Digi24, in colaborare cu televiziunea germana Deutsche Welle. In fiecare vineri, timp de 30 de minute, telespectatorii pot urmari reportaje despre cum sunt europenii in viata de zi cu zi, ce ii intereseaza din punct de vedere politic, economic, social, cultural, dar si care sunt parerile, temerile si sperantele vizavi de subiectele care ne preocupa si pe noi. Emisiunea a fost lansata in octombrie 2016 si pana in prezent s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului roman.

Nu in ultimul rand, pentru ca ultimele stiri sa fie aflate cat mai devreme de catre telespectatorii Digi24, „Stirile serii”, cu Andreea Brasovean, vor putea fi urmarite la Digi24 putin mai devreme, de la ora 22:00. De asemenea, si durata stirilor va fi extinsa la doua ore si jumatate, pana la 00:30.