Comunicat de presă - „Jurnalul de seara” si Cosmin Prelipceanu, la Digi24 si duminica.

Din 11 noiembrie,

”Jurnalul de seara” si Cosmin Prelipceanu prezinta actualitatea zilei si a saptamanii de la 19:00 (luni-joi) si de la 21:00 (duminica).

“Jurnalul de seara”, principalul talk-show al Digi24, se va difuza de luni pana joi, in intervalul 19:00 – 22:00, si duminica, in intervalul 21:00 - 23:00, incepand de la sfarsitul acestei saptamani. Cosmin Prelipceanu va deschide saptamana de stiri, inca din ajunul acesteia, cu o dezbatere despre subiectele de actualitate, la care vor participa actori importanti ai scenei politice si economice a Romaniei, jurnalisti, analisti si comentatori.

De asemenea, principalul tronson al zilei, respectiv intervalul 19:00 - 22:00, va fi alocat aceleiasi emisiuni, de luni pana joi, intr-un format mai interactiv si cu o agenda a discutiilor pe teme politice, economice, sociale sau din actualitatea internationala, dupa o reteta care incurajeaza diversitatea opiniilor si analiza nuantata. Editia de joi a emisiunii se va bucura, la fel ca pana acum, de prezenta in platou a  jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

“In ultimii ani, discursul public s-a bazat preponderent pe antagonizarea, demonizarea adversarului. Discursul mediatic a urmat acelasi trend si, deopotriva cu media, publicul resimte si manifesta putin interes sau chiar dispret fata de tabara adversa. Oamenii au nevoie, mai mult ca niciodata, de opinii avizate, de specialisti capabili sa demonteze acest discurs al partizanatului si sa-i faca sa inteleaga realitatea lumii in care traiesc.

In fiecare editie a emisiunii, publicul va avea ocazia sa intalneasca politicieni, politologi, economisti, lideri de opinie si jurnalisti. Alaturi de ei vom afla care sunt temele cu adevarat importante, subiectele care fac stiri zi de zi, dar si pe cele care vor ghida agenda saptamanii viitoare”, a declarat jurnalistul Cosmin Prelipceanu.

Principalul talk-show de la Digi24 respecta valorile de echilibru, echidistanta si impartialitate ale postului, intarind pozitionarea televiziunii de stiri a Grupului Digi | RCS & RDS in peisajul media autohton. Impresiile si comentariile telespectatorilor sunt binevenite si incurajate pe pagina Facebook a emisiunii

Digi24 transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informatii despre temele de moment si evenimentele care pun lumea in miscare. Parte a Grupului Digi| RCS & RDS, Digi24 abordeaza cu echidistanta si profesionalism subiectele relevante din actualitatea interna si internationala, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize si interviuri, sub sloganul ”Informatia la putere”.