Comunicat de presă - Din septembrie, Liza Sabau aduce stirea zilei la “Oh my gram!”.

Postarile virale ale artistilor pe Instagram sunt de saptamana aceasta si la Utv. Liza Sabau, cea mai carismatica VJ-ita a postului, prezinta o rubrica noua dedicata vietii vedetelor, “Oh my gram!”.

In fiecare zi la Utv, Liza sta cu ochii pe cele mai cool noutati publicate de artisti pe Instagram si le concentreaza in doza zilnica recomandata de “ia sa vedem ce-au mai postat cei mai urmariti oameni de pe planeta”.

Instagram pentru mine inseamna sursa cea mai credibila, cand vine vorba de informatii despre showbiz, pentru ca acolo celebritatile interactioneaza direct, uneori in timp real, cu publicul lor. Sunt ca un mic soricel de biblioteca, muzicala in cazul meu, care stie totul despre viata artistilor. Ador sa fiu prima care afla lucruri noi despre artisti si actori si sa spun lucrurilor pe nume, indiferent de popularitatea lor. Sunt ca prietenul cel mai bun pe care ei inca nu stiu ca-l au! #dauculove, a spus Liza despre noul proiect.

Liza Sabau lucreaza in televiziune de doisprezece ani, iar ultimii sase i-a petrecut alaturi de echipa Utv. Pana in 2017, Liza a fost VJ-ul emisiunii Fresh Tracks care a adus telespectatorilor Utv cele mai proaspete videoclipuri din industria muzicala, iar anul trecut a calatorit cu “Liza’s vlog” in cele mai exotice destinatii ale lumii.

Grila de toamna Utv aduce fanilor emisiunile lor favorite si surprize, rezervate deocamdata celor mai fideli telespectatori. Andreea Din revine la “UKnow” cu stiri despre cei mai trendy artisti, iar Daniela Untu aduce curiosilor cel mai bine pazite secrete despre vietile lor la Give Me 5! “Politia muzicii” ramane la datorie in slujba rasului sanatos, iar Sebastian Cotofana isi face norma de amenzi muzicale, in fiecare marti, de la ora 10:00. Cele mai noi stiri din muzica sunt la UNews, in fiecare sambata, de la ora 13:00.