Comunicat de presă - DJ-ii Dance FM, Robert Georgescu și White, câștigătorii concursului organizat de Tiësto.

Robert Georgescu și White, DJ-ii Dance FM, au fost desemnați câștigătorii concursului internațional de muzică organizat de Tiësto, Musical Freedom, SPINNIN Records, Beatport și Atlantic Records. Cei doi DJ au câștigat un premiu în valoare de 10.000 de euro, constând într-o serie de echipamente profesionale pentru studio, de ultimă generație, dar și un contract încheiat cu casa de discuri Atlantic Records.

În urma concursului, în cadrul căruia au participat 1.918 concurenți, din întreaga lume, Robert Georgescu și White au câștigat marele premiu oferit de Tiësto. Producătorii au avut de realizat un remix al melodiei „The Motto”, interpretată de Tiësto și Ava Max, iar următoarea etapă a constat în selectarea celor mai bune patru remixuri. Astfel, celebrul artist, recunoscut drept DJ-ul nr. 1 la nivel mondial, a decis că cea mai bună producție a aparținut românilor Robert Georgescu și White, cunoscuți pentru melodii precum „Dacă îl vedeți’’, „Te-aș fi iubit’’, „Habanera’’ sau „Ilasemano’’.

Marele premiu, în valoare de 10.000 euro, a venit însoțit de o serie de echipamente profesionale pentru studio, de un contract cu Atlantic Records, una dintre cele mai mari case de discuri din lume, dar mai ales de onoarea de a fi promovați pe canalele oficiale ale artistului Tiësto, ce adună peste 6 milioane de urmăritori. Deși cei doi DJ români activează de foarte mult timp în domeniu, aceștia au pus bazele colaborării în 2020, lansând, în doar doi ani, nu mai puțin de 100 de remixuri și melodii proprii, având ambiția de a posta câte o producție în fiecare vineri, pe canalul oficial de YouTube.

Vă mulțumim mult! Ne sărbătorim victoria în studio. Acesta este stilul nostru. Bucuria de a câștiga ne crește motivația și ne oferă noi oportunități pentru ca oamenii să se bucure de muzica noastră’’, au declarat Robert Georgescu și White pentru Beatport.

Despre Dance FM

Postul de radio Dance FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Chill FM.