Comunicat de presă - Emisiune nouă la Digi24: „Cap limpede”, cu Alina Manolache și Cristian Tudor Popescu.

Vineri seara, între 21:00-22.00, Alina Manolache și Cristian Tudor Popescu trag linie și analizează evenimentele petrecute în săptămâna respectivă.

Vineri, 15 noiembrie 2019, la ora 21:00, Digi24 va difuza prima ediție a emisiunii „Cap limpede”, moderată de Alina Manolache. Noua producție Digi24 își propune să tragă linie la finalul săptămânii, alături de invitatul permanent, gazetarul Cristian Tudor Popescu. Timp de o oră, jurnalista Digi24 va analiza împreună cu invitatul său cele mai importante evenimente ale săptămânii.

Sunt bucuroasă că, de vinerea aceasta, îl voi avea invitat permanent în cadrul emisiunii „Cap limpede” pe gazetarul Cristian Tudor Popescu. Împreună vom face o selecție a evenimentelor politice, economice, sociale, externe, sportive și cinematografice relevante pentru săptămâna care se încheie și vom pune în context informațiile. Emisiunea „Cap limpede” își propune o abordare inteligentă a temelor momentului. Telespectatorii se vor întâlni în fiecare vineri seară, de la 21:00 la 22:00, cu discursul tranșant, intuiția aparte și stilul inconfundabil ale gazetarului Cristian Tudor Popescu. Cu această ocazie îi învit pe telespectatori să ne urmărească și îi asigur că vom contura o imagine corectă și cât mai completă a celor mai importante evenimente, a explicat Alina Manolache.