Comunicat de presă - Florin Negrutiu, de la presa scrisa la televiziune, iar acum in FM. Digi FM.

Jurnalistul Florin Negrutiu este, incepand din luna octombrie, invitatul permanent al matinalului Digi FM. In fiecare miercuri, intre orele 8:00 si 9:00, Florin li se va alatura „titularilor” Miu si Striblea cu analize pertinente si incisive ale subiectelor si personajelor zilei.

Cand eram in facultate ma uitam la Midnight Caller, iar radio-ul imi parea ceva foarte misto, cu un vino-ncoace doar al lui. Iata ca a venit si pentru mine vremea radioului si marturisesc ca este cum mi-am imaginat. Chiar mai bine, fiindca am descoperit ca sunt, la propriu si la figurat, pe aceeasi frecventa cu matinalii Digi FM. Acolo unde m-as bucura sa fiti si voi, in fiecare dimineata de miercuri. Vorbim despre cele mai importante teme ale zilei si despre cei care iau deciziile care ne influenteaza viata - cu temele bine facute si, neaparat, cu umor, a declarat jurnalistul.

Inarmat cu argumente verificate si dovezi greu de contestat, Florin Negrutiu vine in fiecare miercuri, intre 08.00 si 09.00, la Digi FM, ca sa spuna clar ce merge si ce nu si cum poate functiona Romania lui 2019 si mai departe. Florin Negrutiu si-a inceput cariera de jurnalist ca reporter politic, in urma cu 20 de ani. A condus redactia unui important cotidian romanesc. In prezent, realizeaza impreuna cu Claudiu Pandaru emisiunea „In fata ta” la Digi24.