Comunicat de presă - În luna cadourilor, Film Now dăruiește telespectatorilor producții de poveste.

În decembrie, Film Now știe cât de important e să petrecem timpul alături de cei dragi și aduce în cinematograful de acasă producții de poveste, de care cinefilii să se bucure în familie, cu prietenii și cei mai mari critici de film - ei înșiși.

Filmul serii de 1 Decembrie îl aduce în prim-plan pe Matt Damon, în rolul unui războinic mercenar aflat în plină transformare: Marele zid/ The Great Wall (2016), de la ora 20:00. Luat prizonier la Marele Zid, el descoperă misterul din spatele acestei magnifice construcții. Când atacuri succesive de fiare ucigașe asediază Zidul, el se va transforma, din luptător cu simbrie, într-un erou care va încerca să salveze omenirea, alături de războinici de elită. Un film în regia lui Zhang Yimou, doar la Film Now.

Duminică, 11 decembrie, de la ora 22:00 Film Now îți aduce Split (2016). În regia lui M. Night Shyamalan, cu James McAvoy și Anya Taylor-Joy în rolurile principale, Split este povestea unui agresor cu personalități multiple. Deși Kevin i-a arătat psihiatrului său 23 de personalități, una dintre ele rămâne, în continuare, ascunsă, fiind și cea mai periculoasă. Constrâns să răpească trei adolescente, Kevin va ajunge să lupte cu sine însuși și cu toți cei din jur, în timp ce zidurile interioare i se prăbușesc. 

Vremuri grele la El Royale/ Bad times at the El Royale (2018) se vede vineri, 16 decembrie, de la ora 21:40. Într-o distribuție de excepție, regizorul Drew Goddard îi aduce împreună pe Jeff Bridges, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Cynthia Erivo, Lewis Pullman și Nick Offerman. Cândva un hotel celebru, la granița dintre California și Nevada, El Royale este acum aproape în paragină, însă va deveni un câmp de luptă atunci când soarta aduce împreună șapte străini cât se poate de diferiți, în căutarea ultimei șanse de mântuire. 

Pe Film Now, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 21:30, ai Lupta cu intrușii/ Breaking In (2018). Shaun își duce copiii pentru un weekend în casa de vacanță a tatălui ei, din Malibu, care tocmai a murit. Izolată și înconjurată de înalta tehnologie, proprietatea va fi, însă, atacată de patru bărbați care iau familia ostatică, în căutarea unei averi ascunse. Shaun reușește să evadeze și trebuie să găsească o modalitate de a-și salva copiii captivi. Oare pot agresorii să facă față, cu adevărat, instinctului de apărare, dar și de atac al unei mame?

Pentru întreaga familie, în Ajunul Crăciunului vezi Sunt un Mic Ticălos 3/ Despicable Me 3 (2017). Minionii răutăcioși speră că Gru se va întoarce la viața de infractor după ce a fost concediat de noul șef al Ligii Împotriva celor Răi. Dar Gru hotărăște să plece într-o călătorie în Freedonia, ca să-și întâlnească fratele geamăn, pierdut în urmă cu mult timp. Cu bune și, mai ales, cu rele, frații vor forma o alianță pentru a-l învinge pe răzbunătorul Balthazar Bratt, un fost copil vedetă, care este supărat acum pe întreaga lume. Minionii 3 este pe Film Now, sâmbătă, 24 decembrie, la ora 20:00.

În Seara de Crăciun, de la ora 20:00, explorăm viitorul cu Star Trek. Dincolo de Infinit!/ Star Trek Beyond (2016). După un atac surpriză în spațiu, nava Enterprise se prăbușește într-o lume misterioasă. Asaltul a fost pus la cale de Krall (Idris Elba), un dictator reptilian care își ia energia sorbind viața victimelor sale. Krall are nevoie de un valoros artefact antic de la bordul navei Enterprise. Blocați în sălbăticia necunoscută, Kirk (interpretat de Chris Pine), Spock (interpretat de Zachary Quinto) și restul echipajului trebuie să lupte cu această rasă extraterestră mortală și să își găsească drumul spre teritoriul sigur al Federației.

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

# Marele zid

THE GREAT WALL/ 2016

Joi, 1 Decembrie, la ora 20:00

Regia: Yimou Zhang

Cu: Eddie Peng, Hanyu Zhang, Jing Tian,

Matt Damon, Pedro Pascal, Willem Dafoe

# Split
SPLIT/ 2016

Duminică, 11 decembrie, la ora 22:00

Regia: M. Night Shyamalan

Cu: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley,

Haley Lu Richardson, Jessica Sula

# Vremuri grele la El Royale

BAD TIMES AT THE EL ROYALE/ 2018

Vineri, 16 decembrie, la ora 21:40

Regia: Drew Goddard 

Cu: Jeff Bridges, Jon Hamm, Chris Hemsworth,

Dakota Johnson, Cynthia Erivo, Cailee Spaeny,

Lewis Pullman, Nick Offerman

 # Lupta cu intrușii

BREAKING IN/ 2018

Sâmbătă, 17 decembrie, la ora 21:30

Regia: James McTeigue

Cu: Ajiona Alexus, Billy Burke, Gabrielle Union, Jason George, Levi Meaden, Richard Cabral 

# Sunt un mic ticălos 3

DESPICABLE ME 3/ 2017

Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 20:00

Regia: Eric Guillon, Kyle Balda, Pierre Coffin 

Cu: Jenny Slate, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove,

Steve Carell, Steve Coogan, Trey Parker

 

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Digi24 FM.