Comunicat de presă - Jurnalul de Stiinte sarbatoreste doi ani de descoperiri uimitoare.

Jurnalul de stiinte sarbatoreste doi ani de stiri, reportaje si interviuri despre cele mai importante descoperiri stiintifice ale lumii de azi. Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 19:00 la Digi World si sambata, 9 februarie, de la 16:30 la Digi24, Teodora Safta face retrospectiva miracolelor tehnologiei si medicinii care ne-au uimit in ultimii ani si premiaza stiinta, la ceas de sarbatoare.

Jurnalul de stiinte e raspunsul pe care Digi Documentare il da, saptamana de saptamana, oamenilor dinamici si curiosi care simt nevoia sa inteleaga lumea in care traiesc. De la prima editie a Jurnalului de Stiinte la Digi World si pana astazi, am dedicat peste 2.000 de ore de montaj pasionatilor de genetica, fizica, inginerie, medicina sau robotica. Le multumim! Datorita lor, peste cateva zile, sarbatorim doi ani de existenta intr-un peisaj media care pretuieste prea mult jumatatile de adevar. Le promitem ca Jurnalul de Stiinte va continua sa le aduca informatii verificate de specialisti, in laborator, ” spune Bogdan Chiritoiu, manager Digi Documentare.

Jurnalul de stiinte aniversar ne arata ce s-a intamplat cu prima fiinta venita pe lume intr-un uter artificial, in ce stadiu este primul vaccin antigripal universal, cum a performat Flippy, robotul angajat de un lant de restaurante ca ajutor de bucatar si de ce masinile zburatoare raman deocamdata doar pe ecrane. Editia din aceasta saptamana a jurnalului ii rasplateste pe cei mai fideli dintre telespectatori cu premii pe masura pasiunilor lor - un sistem home cinema, cinci jocuri interactive si patru seturi de articole promotionale. Concursul se desfasoara in perioada 8 februarie (ora 19:00) - 15 februarie (ora 12:00), prin aplicatia interactiva de pe pagina www.digi-world.tv

CASTIGATORII CONCURSULUI

Jurnalul de stiinte, singura emisiune din media romaneasca dedicata ultimelor stiri din lumea stiintifica, este difuzat in fiecare vineri de la ora 19:00 pe Digi World si de la ora 23:00 pe Digi Life. Sambata de la ora 16:30, emisiunea este reluata si de Digi24, intr-un format extins care include imagini spectaculoase din documentare stiintifice realizate recent.

Digi World este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine detine televiziunea de stiri Digi24, primul post TV Ultra HD din Romania, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, si 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance Fm si Chill FM.