Comunicat de presă - Matinalii Digi FM deschid cea mai mare expoziție de artă din România: Art Safari!.

Joi, 16 septembrie, Beatrice, Miu și Ciuclaru deschid cea mai mare și mai cunoscută expoziție de artă din România, în direct, de la Palatul Dacia, de pe strada Lipscani din Capitală: Art Safari!

După ce s-a plimbat pe litoral, prin pădure, în Covasna, chiar și într-o benzinărie, studioul celor doi Matinali și Jumătate ajunge pe strada Lipscani, joi, 16 septembrie, pentru o emisiune specială, dedicată fenomenului Art Safari.

Matinalul va începe ca de obicei, la 6:30 dimineața, și va transmite pe parcursul celor aproape patru ore toată emoția pe care expoziția a captat-o în patru colecții semnate de Samuel Mutzner, Constantin Piliuță și de artiștii expuși în colecțiile „Seducție și triumf în artă” sau „Superheroes/ Antiheroes”.  De menționat că cele patru colecții sunt expuse atât în Palatul Dacia, cât și la ArCub, pe Gabroveni.

Alături de matinali vor veni și o parte dintre ambasadorii Art Safari, care prezintă tururile virtuale pe perioada întregii expoziții. Astfel, între 16 și 26 septembrie, vizitatorii vor avea ocazia de a se întâlni cu Marius Manole sau Horia-Roman Patapievici, care vor prezenta expoziția de artă întregii Românii. În premieră, anul acesta nu numai cei care pot ajunge fizic la Art Safari pot vizita expoziția, ci și oricine își dorește, din întreaga țară și de peste granițe, poate accesa tururile online oferite de organizatori.

Porțile Art Safari se deschid începând de joi, 16 septembrie, iar cei responsabili cu numărătoarea inversă sunt Beatrice, Miu și Ciuclaru, cei doi matinali și jumătate de la Digi FM. Ca să știi.

 Despre Digi FM

Ca să știi. Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri și cea mai bună muzică. Postul de radio Digi FM este parte a grupului DIGI, care deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.