Comunicat de presă - Matinalii Digi FM Miu si Striblea i-au daruit un “Diamant” bunicii lui Beatrice.

Miu si Striblea sunt doi matinali cu suflet mare. In fiecare dimineata, la Digi FM, alaturi de colegii Beatrice si Ciuclaru, asculta si vorbesc cu ascultatorii. Le primesc povestile si le trimit inapoi solutii, cadouri sau chiar si doar o vorba buna. Rad si plang alaturi de Romania, deschid urechile unei tari intregi pentru fiecare om in parte.

Se intampla insa, cateodata, ca unele povesti sa se desfasoare chiar in echipa matinalului. Saptamana aceasta, imediat ce au aflat ca bunica colegei Beatrice Ghiciov nu are televizor, s-au si pus pe treaba. Cu discretie si cu ajutorul partenerilor de la Horizon, Miu, Striblea si Ciuclaru au facut rost de un televizor Diamant, pe care l-au pus bine pana cand, in timpul emisiei, au surprins-o in direct pe Beatrice. Dar din dar se face Rai si, in special in saptamana aceasta, inainte de Paste, bucuria de a face o fapta buna ar trebui sa fie nemarginita.

Mai am o singura bunica. Mamaie care ne-a crescut pe mine si pe fratele meu nu mai e de ceva vreme. Ea a locuit cu noi toata viata si nu i-a lipsit nimic. Sanatatea i-a lipsit in ultima vreme, pana s-a terminat de tot. Dar la capitolul asta nu am putut face prea mult. Revenind la bunica de la tara. Ea are destule lipsuri. A muncit toata viata la CAP. S-a ales cu o pensie de 1 leu la care a renuntat, pentru ca venea postasul degeaba. A ramas cu pensia de urmas de la tataie. Din care trebuie sa isi cumpere lunar medicamente, mancare, sa plateasca facturi, sa cumpere lemne. Eu o ajut, cand si cum pot, cu bani. Recent i s-a stricat televizorul. Asa ca mi-am propus sa ii fac eu cadou un televizor, pentru ca nu si-ar fi permis sa isi cumpere. Colegii de la matinalul Digi FM au aflat povestea si mi-au facut o surpriza. Mi-au adus un televizor Diamant, pentru mamaie! Multumesc! a spus Beatrice. Momentul surprizei in direct poate fi ascultat aici.

 

Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine detine singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, si 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si, posturile de radio Pro FM, Dance Fm si Chill FM.