Comunicat de presă - Matinalii Digi FM - Vizită în premieră cu Andreea Bălan, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Matinalii Digi FM au făcut un preview al Nopții Muzeelor, alături de binecunoscuta Andreea Bălan, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa".  Cea de a 18-a ediție a Nopții Muzeelor va avea loc sâmbătă, 14 mai, la nivel național și propune publicului expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte, tururi interactive, toate desfășurate în format fizic, după două ediții de pandemie.

Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru au devenit, timp de câteva ore, ghizi pentru Andreea Bălan și fiicele acesteia, Ella și Clara, într-o spectaculoasă vizită a Muzeului Antipa.  

Turul plănuit de Beatrice și Bogdan nu a fost doar o bucurie pentru fetițele artistei, ci și pentru Andreea, care a vizitat pentru prima dată în viață faimosul muzeu din București. Așadar, cot la cot cu fiicele sale, sub atenta îndrumare a unui ghid specializat de la Muzeul Antipa, dar și a pricepuților matinali de la Digi FM, Andreea a retrăit copilăria alături de fiicele ei.

Ne bucurăm tare mult că am reușit să-i facem Andreei Bălan o asemenea surpriză", ne-a declarat Bogdan Ciuclaru.

Ne-am dorit foarte mult să facem acest tur înaintea Nopții Muzeelor, care va avea loc sâmbătă, 14 mai, pentru că știam că în felul acesta vom avea mai multă libertate să zăbovim în dreptul exponatelor. Vă dați seama ce surpriză a fost și pentru noi să aflăm că nu doar cele două fetițe ale ei, adorabilele Ella și Clara sunt atât de entuziasmate de o astfel de vizită, dar și Andreea abia așteapta să se plimbe pe culoarele muzeului din Piața Victoriei", a adăugat Beatrice Ghiciov.

Noaptea Muzeelor este ocazia excelentă pentru fiecare să facă o astfel de bucurie celor apropiați, cunoscuților, copiilor, dar și adulților care, poate, nu au avut încă ocazia să viziteze muzee din întreaga țară. Urmăriți programul pe digifm.ro și ascultați Digi FM pentru a știi ce muzee pot fi vizitate în ziua și noaptea de 14 mai 2022.

Evenimentul este susținut de Digi FM, Digi24 și PRO FM.

Ca să știi.