Comunicat de presă - „Nostalgia” este la Digi FM, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Vara aceasta, de luni până vineri, de la ora 19:00, Digi FM le dă întâlnire ascultătorilor cu „Nostalgia”, cea mai nouă emisiune din grila sa de programe, dedicată celor care au crescut, au iubit și s-au lăsat purtați de energia petrecerilor dansante și a serilor la discotecă cu prietenii, pe cele mai cunoscute ritmuri ale anilor ‘90 și 2000.

„Nostalgia” invită la o călătorie emoționantă în timp printre cele mai puternice trăiri și cele mai frumoase amintiri. Fiorii primei iubiri, bucuria primei petreceri cu gașca prind din nou viață odată cu acordurile melancolice sau ritmate ale celor mai în vogă melodii din playlistul atent pregătit de Digi FM. 

 De la muzica ascultată la casetofon sau walkman, la primele CD-uri cu hiturile preferate, piesă cu piesă, fiecare refren evocă întâmplări și experiențe memorabile care readuc zâmbetul pe buze și fac inima să vibreze. 

Cel mai nou proiect Digi FM recreează atmosfera electrizantă a anilor ’90 și 2000 și conectează ascultători din toate generațiile la cele mai iubite producții muzicale ale vremii. 

„Acest program apare după multele mesaje primite de la ascultători, care doresc ca muzica pe care o folosește colegul Dan T în emisiunile de sâmbătă seara, de la ora 21, să fie mult mai prezentă în programele Digi FM. Am readus astfel în atenția publicului marile hituri ale anilor '90 și 2000, o decizie care a fost primită cu entuziasm. Sunt sigur că acest program îi va convinge pe ascultători că “Nostalgia” e la Digi FM”, ne detaliază Cetin Rașit, Director de Programe Digi FM.