Comunicat de presă - Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi.

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați de către hairstylistul Adrian Perjovschi și echipa proiectului „Transformări radicale” în Madonna și George Michael. Pentru cei doi oameni de radio, transformarea aceasta a venit natural, ca o continuare a campaniei pe care o susțin deja on air, Newsic Radio - Cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment.

 Cu celebritățile și referințele de imagine alese de Oana și Vlad după preferințele și acordurile dimineților lor, echipa de beauty formată din Adrian Perjovschi la hair-style, Mădălina Petcu la make-up, Alina Lazariu la styling și Dacian Foldi The Storyalist ca fotograf a lucrat împreună la o amplă strategie de transformare, astfel încât cei doi oameni de radio să devină asemeni muzicii pe care o ascultă și să intre cât mai bine în pielea artiștilor iconici pe care îi apreciază. 

„Facem proiectul Transformări radicale” de aproape 10 ani și, desi am realizat zeci de transformări memorabile în diverse personaje și celebrități, provocarea de astăzi a fost foarte intensă pentru noi, deoarece au fost prima Madonna și primul George Michael care au ieșit din mâinile și obiectivele noastre. A fost interesant procesul de pregătire și ne-am reconectat cu toții la două dintre cele mai spectaculoase și cameleonice personalități din lumea muzicală mondială, adevărați trendsetteri ca look, atitudine și imagine, atât de actuali și relevanți și în ziua de azi.”, a declarat Adrian Perjovschi, hairstylist de top, cu experiență de peste 25 de ani în domeniul frumuseții și specialist în transformări radicale de look. 

Madonna si George Michael

Madonna si George Michael

După aproape 4 ore de pregătiri și retușuri în pași de dans, pe acordurile muzicii celor două staruri-model, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu au intrat în rolul dorit și s-au lăsat purtați și surprinși în povestea foto regizată de The Storyalist, pe un rooftop cu vedere copleșitoare deasupra Bucureștiului.

„Să devin Madonna chiar și pentru câteva ore este un vis devenit realitate. Sunt, poate, zeci de ore din viața mea petrecute pe muzica reginei muzicii pop. Sunt momente din viața mea din copilărie, adolescență și până la maturitate marcate de hituri precum Like a prayer, Vogue, Music, Ray of light sau Hung up. Madonna este artista absolută, o femeie curajoasă care și-a propus în tinerețe să cucerească lumea. Și a reușit. Controversată, mereu surprinzătoare, trendsetter, ambițioasă, o femeie care nu s-a oprit niciodată din drumul și visul ei. Cred că există o Madonna în fiecare dintre noi, iar Adrian Perjovschi și echipa lui de transformări radicale au reușit ca prin magie să o scoată la lumină pe a mea. Un proiect inedit căruia Digi FM, eu și colegul meu, Vlad Craioveanu am spus “Da” cu multă bucurie.”, a mărturisit Oana Zamfir, jurnalist cu experiență și om de radio aflat „De partea bună a dimineții”, la Digi FM, alături de Vlad Craioveanu. 

Oana Zamfir Madonna 2

Oana Zamfir - Madonna

 
„Am ales să fiu George Michael pentru că s-a potrivit perfect cu ce promovăm acum, campania Newsic Radio. Am ales acest personaj pentru că este unul dintre artiștii mei preferați, iar pe albumul Older am găsit un cântăreț matur, elegant și șarmant care poate fi oricând o sursă de inspirație pentru stilul unui bărbat. Respect pe viață George Michael”, și-a explicat alegerea Vlad Craioveanu, unul dintre cei mai experimentați și apreciați prezentatori de radio din România.