Comunicat de presă - Pavel Bartos, Irina Rimes, Nika si Camelia Baltoi, invitati surpriza la ziua lui Catalin Striblea.

E bine sa fii Catalin Striblea in general, dar stii cand e cel mai bine sa fii Catalin Striblea? De ziua lui. Da! Daca esti Catalin Striblea si lucrezi in matinal la Digi FM, de ziua ta se intampla cele mai tari surprize.

Astazi, de exemplu, cand Catalin Striblea a implinit 42 de ani, colegii de la Digi FM l-au surprins cu trei vizite in matinal. Unul dupa altul, cei trei invitati l-au uimit si l-au bucurat pe Catalin, facand din acesta aniversare una ce nu va fi usor de uitat.

Prima sosita in direct, a fost zana blonda a sportului romanesc, Camelia Baltoi, de la Digi Sport, care a intrat in studioul Digi FM cu imbratisari pentru sarbatorit si covrigi pentru toata lumea. Imediat dupa ea, moldoveanca preferata a lui Striblea, Irina Rimes, a venit cu tortul si cu Nika, noua ei colega de la Global Records. Ca sa fie urarea ca la carte, Irina i-a cantat “La multi ani” lui Catalin in varianta adaptata. Mai exact, pornind de la o gluma interna, Irina a transformat “Mos Craciun cu plete dalbe” intr-un veritabil cantecel de “La multi ani’. De ce Mos Craciun? Pentru ca de Craciun, matinalii Digi FM si Irina Rimes au colindat bucurestenii direct din strada.

Tuturor li s-a alaturat cateva minute mai tarziu chiar Pavel Bartos, sosit direct de la TIFF cu cel mai aplaudat „La Multi Ani” si cu o poezie recitata ca la carte, in care vasluianul nostru drag era descris ca la carte intr-un mod elocvent pentru orice moldovean care se respecta. Tot Bartos este cel care i-a adus lui Striblea o dedicatie buna de pus la suflet de la fiul sau, Vladimir, moment care i-a dat lacrimile colegului nostru. Nu e de colo sa-ti auzi feciorul de 13 ani urandu-ti in direct, la radio, in urechile unei romanii intregi.

Dupa cum scriam si mai sus, asa zi de nastere sa tot ai. Profitam de material ca sa-i uram si noi “La multi ani” colegului nostru Catalin Striblea si sa-i multumim pentru sufletul mare si lichiorile de la Vaslui.

Vezi tot momentul din direct aici.