Comunicat de presă - Primele meciuri de fotbal, in format Ultra HD, difuzate de azi la Digi 4K.

Primele transmisiuni ale celor mai importante competitii fotbalistice europene, UEFA Champions League si UEFA Europa League, vin, de marti, 27 noiembrie, si in format Ultra HD, la Digi 4K.

Marti, de la ora 22:00, microbistii vor putea viziona partida Olympique Lyon vs. Manchester City (in direct si la Digi Sport 4). Miercuri, 28 noiembrie, de la aceeasi ora, se va transmite meciul dintre Paris Saint-Germain si Liverpool (in direct si la Digi Sport 1), iar joi, 29 noiembrie (ora 22:00), se va putea urmari confruntarea dintre Chelsea si PAOK Salonic (in direct si la Digi Sport 1).

In prezent, postul, care a inceput sa emita sambata, 24 noiembrie, poate fi receptionat in toata tara, iar abonatii Digi TV au putut deja sa experimenteze calitatea 4K a transmisiunii live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfasurat, duminica, la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina.

Digi 4K este disponibil doar in grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizeaza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect si la calitatea 4K programele televiziunii, abonatii trebuie sa detina un televizor cu rezolutie Ultra HD.

Despre Grupul Digi| RCS & RDS

Digi|RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia si figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Infiintata in urma cu 25 de ani, compania detine aproape in integralitate cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria, la finalul anului.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate. In Romania, Grupul Digi este, in prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajati.

In oferta de continuturi trans-media a grupului Digi figureaza televiziunea de stiri Digi 24, televiziunile sportive DigiSport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzica UTV, Hit Music si Music Channel, radiourile ProFM, Digi FM, Chill FM si Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.