Comunicat de presă - Șase ani de Digi FM alături de Smiley, Claudiu și Melinda Teohari, Radu Paraschivescu și Unguru’ Bulan.

Cum sărbătorește echipa Digi FM șase ani de la lansare? Cu o avalanșă de premii, bucurie și cu multă, multă mulțumire pentru toți cei care îi ascultă.

În acest spirit de sărbătoare a început ziua de joi, 11 noiembrie: din matinal și până în seară, cu invitați deosebiți aflați alături de realizatori în studioul Digi FM sau intrând în direct la radio, prin telefon sau prin platforma online Zoom. La Matinalii Digi FM, Ciprian Cătunescu, cunoscut sub numele de scenă Unguru’ Bulan, a intrat în direct din Cluj prin Zoom, alături de toate personajele sale.

Claudiu și Melinda Teohari au venit în studioul Digi FM pentru a sărbători alături de Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru. Pentru că, DA!, și ei își aniversează ziua de naștere tot pe 11 noiembrie. Ca în fiecare an, Smiley, mereu prezent în ziua aniversării, încă de la lansarea Digi FM de acum șase ani, a intrat în direct prin platforma Zoom, de la filmările noului său videoclip.

Și pentru că aniversarea a picat într-o zi de joi, Radu Paraschivescu s-a alăturat „petrecerii” on air. Așadar, elementul zilei, de dimineață până seara, a fost bucuria maximă. Matinalii Digi FM, Ramon Cotizo, Adrian Cojocaru, Vlad Craioveanu, Lucian Mîndruță și nou-venitul Marius Dobre s-au ținut de promisiune și au oferit cel mai important „La mulți ani!” ascultătorilor Digi FM de două ori pe oră: câte un super premiu Smart TV sau un smartphone ca mulțumire pentru programele minunate, care sunt apreciate zi de zi de către ascultătorii Digi FM.

Pentru mai multe poze și declarații în exclusivitate, urmăriți www.digifm.ro