Comunicat de presă - Simona, Bogdan si Tibi infrunta ”atacul” japonezilor, in emisiunea ”La Volan”.

Simona, Bogdan si Tibi, cei trei prezentatori ai emisiunii auto ”La Volan”, au demonstrat ca o echipa puternica face fata oricarui atac... chiar si unuia al vehiculelor din Tara Soarelui Rasare. Ce a rezultat din intalnirea celor trei cu ”sportiva” cu blazon Type R, pe circuitul de viteza, veti vedea in editia de sambata, 13 iulie, de la ora 11:05, la Digi24. Iar cine crede ca elementul feminin nu se imbina armonios cu motoarele puternice, testate pe circuite de viteza, va avea surpriza sa constate ca lucrurile nu stau deloc asa. Cel putin cand vine vorba despre ”La Volan”.

Cert este ca, desi a fost cea mai rapida masina pe circuitul de la Nürburgring, sportiva japoneza sub a carei capota galopeaza 320 de cai putere nu a speriat-o pe Simona Taranu. Prezentatoarea stirilor sportive, recent atrasa in formula triptica de prezentare a emisiunii auto de la Digi24, a decis sa isi incerce priceperea la volanul modelului pe un circuit din Romania, la Adancata. Experimentatul jurnalist auto Bogdan Mirica, prezentatorul emisiunii ”La Volan”, i-a fost alaturi si a ajutat-o sa imblanzeasca sportiva japoneza.

Tibi Troia nu s-a lasat mai prejos si a tentat-o pe Simona sa testeze o bijuterie japoneza, pe doua roti, iar provocarea a fost acceptata. Sunt o fire curajoasa si nimic nu m-ar fi putut opri de la a incerca senzatia provocata de o motocicleta cu personalitate. Colegii m-au invitat sa testez, ca pasager, motocicleta adusa pe circuit, dar, in cele din urma, am preferat masina. Este mai ofertanta pentru o persoana care trebuie sa fie mereu aranjata. Mai ales ca este prevazuta cu parasolar cu oglinda pentru sofer si cu un eleron generos si multi-functional, care foarte usor poate deveni suportul ideal pentru … trusa de machiaj, a explicat, pusa pe glume, Simona Taranu. Ce altceva i-a mai convins pe prezentatorii emisiunii auto de la Digi24 sa aduca in atentia telespectatorilor motocicleta Kawasaki Ninja si Honda Civic Type R aflati, sambata, inainte de pranz.

“La Volan”, singura emisiune auto care aloca un spatiu generos si subiectelor despre motociclete, este difuzata la Digi24 in fiecare sambata, de la ora 11:05 la 12:00. Bogdan Mirica, Simona Taranu si Tibi Troia aduc cele mai noi informatii despre masini, motoare, biciclete, mopede, vehicule electrice, autonome, hibride, mijloace alternative de transport sau clasice, mai mult sau mai putin obisnuite... aventuri, povesti, locuri si oameni deosebiti.