Comunicat de presă - “Turist acasa”, transmisiuni live din subteran si aventuri la inaltime.

Alexandra Albu, Catalin Nunu si “Turist acasa” pornesc vineri, 2 august 2019, spre Tinutul Secuiesc. Prima editie a emisiunii din luna lui Gustar va fi transmisa in direct din adancurile Salinei Praid, iar corespondentii Digi24 vor avea interventii din cele mai frumoase locuri ale Harghitei si Neamtului.

Echipa Digi24 va surprinde Miercurea Ciuc la ceas de sarbatoare pentru oras, Festivalul Cartofului, evenimentul la care se intrec in pricepere bucatarii locului si nu numai. Din Miercurea Ciuc, Caravana Digi24 va porni alaturi de parada masinilor de epoca, in timp ce de la Cheile Bicazului, reporterii “Turist acasa” vor prezenta cele mai atractive trasee de via ferrata dintre munti.

Telespectatorii care n-au ajuns, inca, sa vada Lacul Rosu si cei care au amintiri pretioase pe malurile sale vor avea sansa sa-l admire, iar cei care iubesc adrenalina sunt invitati la un salt cu parapanta la Capul Corbului. Programul caravanei va mai cuprinde ture montane cu ATV-urile si coborari spectaculoase cu mountain-carturile. Urmeaza un traseu de toata frumusetea, care strabate singura pista de bob din tara, cele mai renumite pesteri si face popasuri de racorire langa frumoasele cascade ale Harghitei.

Caravana de vacanta Digi24 iti arata Romania asa cum nu ai mai vazut-o, de vineri pana luni dimineata, din barcile pescarilor lipoveni pana la mocanita maramureseana. Fiecare sfarsit de saptamana din lunile iulie si august poate aduce telespectatorilor care urmaresc emisiunea doua dintre cele 16 premii puse in joc, 8 weekend-uri de relaxare la Brasov si 8 telefoane mobile smart Digi K1 cu abonament Digi Mobil.