Comunicat de presă - Ultimele zile de „Incredibil, dar Nelimitat” aduc dublu la ofertă: 50% reducere timp de 8 luni, la portarea în rețeaua DIGI.

  • În perioada 22 - 30 iunie, campania „Incredibil, dar Nelimitat” aduce tuturor clienților o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 8 luni, la portarea în rețeaua mobilă;
  • Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări.

DIGI marchează ultimele zile din campania „Incredibil, dar Nelimitat” și primele zile de distracție cu o dublă ofertă la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid. În perioada 22-30 iunie, toți clienții rezidențiali, noi și existenți, care își doresc să se bucure de o vacanță fără griji și adaugă în bagaj și servicii mobile DIGI, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii timp de 8 luni, în loc de 4.

Clienții care își portează numărul la DIGI în ultimele zile de campanie beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 8 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate* DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat au parte de beneficii nelimitate: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3.000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții noi, care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, pot merge în punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți. În funcție de numărul de abonamente Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

DIGI este operatorul care și-a păstrat poziția de lider încă de la lansarea portabilității, cu peste 3,5 milioane de numere de telefonie mobilă și fixă atrase în cei 14 ani de existență a serviciului. În luna mai, DIGI a înregistrat o cotă de piață de peste 61% pe acest segment. Astfel, conform datelor comunicate de ANCOM și prelucrate de companie, peste 65.798 de utilizatori au ales, prin portare, rețeaua mobilă și fixă DIGI, ceea ce indică o creștere de 37%, comparativ cu mai 2021.

* Promoția la portarea în rețeaua DIGI nu se cumulează cu ratele pentru achiziționarea telefoanelor.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS
DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.