Comunicat de presă - UTV aduce un nou VJ, după plecarea Mihaelei Cozmolici la Digi 24 și schimbă emisiunile.

UTV, televiziunea tinerilor cool, a căutat activ un nou VJ și a găsit un talent fresh care să aducă energie în televizoarele românilor. Cea care s-a alăturat echipei se numește Andreea Din (foto) și este o puștoaică “nebună”, pasionată de sporturi extreme. La 22 de ani, cea mai recentă membră a echipei UTV ne transmite că iubește muzica și sporturile extreme.

“Sunt o geamănă nebună, băiețoasă, majoritatea hainelor mele sunt de băieți, dar încerc să fiu o băiețoasă drăguță”, povestea Andreea despre ea înainte de prima filmare la UTV. “Iubesc cu toată ființa mea muzica… ascult muzică încontinuu, respir prin muzică…it s my therapy. Visul meu s-a îndeplinit prin faptul că fac parte din această echipă superrrr tareee , care împărtășește același vibe cu mine, iar mai departe ..ține de mine…cum mă construiesc.” continuă ea.

UTV joacă rol de rampă de lansare pentru unul dintre prezentatorii cu experiență. Astfel una din cele mai iubite VJ-ițe ale postului, Mihaela Cozmolici (foto), tocmai s-a alăturat echipei meteo Digi24, continuând cariera sa în televiziune.

Noutățile nu se opresc aici. UTV adaugă în grilă și alte trei producții surpriză: Coffee Break, Give me 5 și What a story. Sună bine, dar la ce se referă fiecare dintre ele?

Coffee Break așează la o masă cei mai influenți artiști ai momentului, unde VJ Liza aprinde cu ei o discuție mereu funny și dinamică despre trenduri, evenimente, atitudini, win-uri, fail-uri - în general tot ce este cool si contează.
Se difuzează: sâmbătă la 10:30 și duminică la 13:00.

Give me 5 înseamnă cinci lucruri pe care nu le știai despre artiștii de peste tot.
Se difuzează: luni la 19:00 și joi la 20:00.

What a Story! este poate cea mai așteptată emisiune în rândul tinerilor din Romania. UTV a strâns poveștile de viață ale celor mai urmăriți trendsetteri/online-influenceri/artiști și le-a încadrat în 15 minute de magie per episod. Printre primii invitați se numară și vloggerul Selly care tocmai a sărbătorit primul milion de subscriberi pe youtube.
Se difuzează: vineri la 21:00 și duminică la 20:00.

UTV este prima televiziune muzicală interactivă din România și prima care a emis în format HD. În 2005 a început dialogul cu tinerii și și-a asumat de atunci misiunea de a aduce în viața acestora tot ce înseamnă muzica de calitate și trenduri cool.