Comunicat de presă - Zarug, Nono Semen, Craioveanu si Vanotek, in exclusivitate la Digi24.

Un designer si doi jurnalisti, Zarug, Nono Semen si Vlad Craioveanu isi amintesc, la Digi 24, cum arata garderoba de inspiratie muzicala a romanilor in anii '80 - '90, duminica, de la 15:30. Emisiunea de lifestyle Ultraviolet i-a invitat sa rememoreze care erau tinutele in voga, atunci cand moda era un lux.

"Daca stau sa ma gandesc cum ma imbracam la vremea respectiva, imi este un pic rusine. Purtam o cruce tip chocker la gat si niste burlane de pantaloni. Eram hippiot si eram cu The Doors si cu Janis Joplin", marturiseste Mihai Dan Zarug.

Gazda weekendurilor cu muzica buna la Digi FM, Nono Semen, a depasit fara probleme obstacolele pietei comuniste pentru a fi in rand cu lumea. "In perioada aia aparuse moda pantalonilor din finet. Am cumparat material si mi-am facut la un croitor niste pantaloni foarte cool. In plus, nu existai daca nu aveai pantaloni din velur sau raiat."

Vanotek, artistul ale carui piese devin hituri imediat ce ies pe piata, dezvaluie la Ultraviolet care e propria relatie cu stilul si cine se afla in spatele tinutelor sale. Are succesul muzical nevoie de un stil vestimentar care sa epateze? Raspunde la intrebari si sotia lui Ion Chirinciuc, alias Vanotek, intr-unul dintre putinele interviuri acordate.
"Daca nu ma simt bine imbracat, nu pot sa stau sa compun, dar acel bine imbracat poate sa insemne doar sa am un halat pe mine. Trebuie sa ma simt eu confortabil", spune artistul a carui muzica a inundat statiile de radio. "Ma trezesc cu hainele acasa fara sa ma intrebe. Uite, trebuie sa porti asta." Urmariti interviul integral duminica, la Digi24.

Ultraviolet, cea mai dinamica emisiune de stil din media romaneasca, filtreaza informatiile din lifestyle prin “lentila” specialistilor din domeniu, in fiecare duminica, de la 15:30, la Digi24. Ultraviolet este podiumul pentru eleganta, bun gust, simplitate si oameni care chiar stiu ce inseamna sa ai stil. De la haute-couture la eco-fashion, de la oamenii care au gasit secretul unei vieti echilibrate la figuri emblematice ale modei, Ultraviolet aduce in prim plan povestile succesului in lumea stilului.