Comunicate de presă

Digi24 si digi24.ro, lideri de audienta si trafic dupa alegerile prezidentiale din Romania

Principalele surse de informare pentru romani:

• Cei mai multi telespectatori romani din segmentul publicului comercial au ales Digi24 a doua zi dupa alegeri, pentru a se informa in legatura cu evolutia numararii voturilor si evolutiile politice de dupa scrutin. In minutul de aur, aproape 100.000 telespectatori (public comercial) se uitau la Digi24.
• Digi24.ro a fost cel mai vizitat site din tot universul online romanesc, cu peste 1,3 milioane vizitatori unici.

E-TENSE, VIZIUNEA GLOBALĂ DE ELECTRIFICARE A MĂRCII DS AUTOMOBILES (P)

DS Automobiles este primul constructor auto premium care propune un B-SUV 100% electric și un SUV premium plug-in hybrid cu autonomie de 58 de kilometri în modul zero emisii (ciclul WLTP).

E-TENSE reprezintă viziunea globală a mărcii DS Automobiles asupra tranziției către modelele electrificate. Noua strategie de electrificare a Mărcii a condus la (a generat) o ofertă de modele noi, în versiuni 100% electrice sau plug-in hybrid high-performance, asociate cu o gamă de servicii dedicate.

Jean-Éric Vergne, campionul de formula E și pilotul modelului DS E-TENSE FE19 participă la proiectul E-TENSE cu DS Automobiles pentru a susține dezvoltarea...

Telespectatorii romani au ales Digi24 pentru a se informa despre candidatii din turul al doilea al legerilor prezidentiale. Marti, 19 n

Telespectatorii romani au ales Digi24 pentru a se informa despre candidatii din turul al doilea al legerilor prezidentiale. Marti, 19 noiembrie, Digi24 a fost lider de piata pe nisa televiziunilor de stiri, pe segmentul comercial general (urban, 18-49 ani), cu o audienta medie de 0,62%, reprezentand o medie de peste 26.000 de telespectatori, corespunzatoare unei cote de piata de 4,35%. Romanii au urmarit declaratiile celor doi candidati la presedintie la Digi24, astfel ca minutul de aur a fost atins la 19:16, cu un rating de 3,59%, cand peste 155.000 de telespectatori din mediul urban, cu varsta intre 18 si 49 de ani se uitau la Digi24 (cota de piata de 11,38%).

In acelasi timp...