Comunicate de presă

Digi World prezinta in premiera documentarul original “360° Art Safari 2018”

28 septembrie 2019, ora 20:05

“360° Art Safari 2019”, cea de a doua productie originala Digi Documentare a acestei toamne, va fi proiectata in avanpremiera sambata, 28 septembrie 2019, ora 16:00, la expozitia Art Safari 2019, Palatul BCR, etaj 1 Sala IMA. Documentarul va fi difuzat la Digi World in doua episoade, primul sambata, 28 septembrie 2019, ora 20:05, iar al doilea duminica, 29 septembrie, ora 20:05.

Film Now prezinta in premiera al doilea sezon al serialului “Cineva acolo sus”

Imediat dupa lansarea in Statele Unite, Film Now aduce in premiera telespectatorilor din Romania cel de-al doilea sezon al comediei “God friended me” (“Cineva acolo sus”), marca Warner Bros. 

Personajele indragite din prima serie, fiul de preot “ratacit” Miles si prietenii sai Cara, Rakesh si Ali se intorc pentru noi aventuri si cautari pe urmele contului de Facebook care le-a dat vietile peste cap.

Din septembrie, Liza Sabau aduce stirea zilei la “Oh my gram!”

Postarile virale ale artistilor pe Instagram sunt de saptamana aceasta si la Utv. Liza Sabau, cea mai carismatica VJ-ita a postului, prezinta o rubrica noua dedicata vietii vedetelor, “Oh my gram!”.

In fiecare zi la Utv, Liza sta cu ochii pe cele mai cool noutati publicate de artisti pe Instagram si le concentreaza in doza zilnica recomandata de “ia sa vedem ce-au mai postat cei mai urmariti oameni de pe planeta”.

Instagram pentru mine inseamna sursa cea mai credibila, cand vine vorba de informatii despre showbiz, pentru ca acolo celebritatile interactioneaza direct, uneori in timp real, cu publicul lor. Sunt ca un mic soricel de biblioteca, muzicala...