Comunicate de presă

Campania „Romania NEbunului simt” - despre eticheta si lipsa ei

Campania „Romania NEbunului simt” revine luni, 12 august 2019, in jurnalele Digi24. Lansata cu scopul de a trezi constiinta publica vis-a-vis de comportamentelor sociale neadecvate, campania propune in editia urmatoare o discutie despre indisciplina pietonilor in trafic si nepasarea turistilor fata de locurile in care isi petrec vacanta.

Purtarile abuzive ale unora dintre semenii nostri, indiferenta si lipsa de respect fata de natura sunt printre subiectele abordate. Invitatii Teodorei Iacob ne dezvaluie explicatiile din spatele acestor proaste obiceiuri si calea cea mai scurta pentru indreptarea lor.

Simona Halep revine pe hard la Rogers Cup, in exclusivitate la Digi Sport!

Pana la data de 11 august 2019, Digi Sport va transmite in direct si in exclusivitate turneul de tenis WTA de la Toronto, competitie in cadrul careia Simona Halep va reveni pe suprafata rapida.

Trimisul special al Digi Sport la Rogers Cup 2019, Gabriel Morariu, va fi in legatura cu Simona pe toata durata participarii sale la turneu, cu interviuri in exclusivitate si cele mai noi stiri despre competitie. Proaspat laureata la Wimbledon, numarul 4 WTA are de aparat 900 de puncte in clasament...

“Turist acasa”, transmisiuni live din subteran si aventuri la inaltime

Alexandra Albu, Catalin Nunu si “Turist acasa” pornesc vineri, 2 august 2019, spre Tinutul Secuiesc. Prima editie a emisiunii din luna lui Gustar va fi transmisa in direct din adancurile Salinei Praid, iar corespondentii Digi24 vor avea interventii din cele mai frumoase locuri ale Harghitei si Neamtului.

Echipa Digi24 va surprinde Miercurea Ciuc la ceas de sarbatoare pentru oras, Festivalul Cartofului, evenimentul la care se intrec in pricepere bucatarii locului si nu numai. Din Miercurea Ciuc, Caravana Digi24 va porni alaturi de parada masinilor de epoca, in timp ce de la Cheile Bicazului, reporterii “Turist acasa” vor prezenta cele mai...