Comunicate de presă

Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România

Digi24 continuă seria lansărilor și invită telespectatorii să urmărească, în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, emisiunea „Scenă deschisă”, o nouă producție, tip podcast, moderată, pe rând, de toți jurnaliștii canalului. Astfel, sâmbătă, 19 martie, ediția de debut va fi prezentată de Teodora Tompea, iar prima invitată care a acceptat provocarea va fi Adelina Pestrițu.

Într-un format dinamic de tip podcast, desfășurat pe parcursul unei ore, într-o atmosferă relaxată și cu un decor modern, moderatorii Digi24 vor sta, prin rotație, față în față, cu invitați...

Grupul DIGI, contribuție de 172 milioane de lei la bugetul de stat, în primele două luni ale anului

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale, care își desfășoară activitatea în România, a virat în primele două luni ale acestui an, 172 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite. Din totalul de 172 milioane de lei, în luna februarie contribuția a fost de 97 milioane de lei.

În perioada ianuarie-decembrie 2021, Grupul DIGI, a avut o contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat.

Compania a pus...

Digi FM lansează emisiunea „Săptămâna unu la unu” cu Robert Kiss și Cătălin Nunu

Digi FM devine unul dintre vestitorii primăverii și aduce ascultătorilor, începând din 19 martie, „Săptămâna unu la unu”, o nouă emisiune în grila sa de programe, în cadrul căreia jurnaliștii Robert Kiss și Cătălin Nunu vor oferi, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, amănunte și explicații despre evenimentele care au deschis buletinele de știri Digi FM, în ultimele 7 zile.

Cu știri din 30 în 30 de minute și ediții speciale, Digi FM și-a obișnuit ascultătorii să fie conectați, în permanență, la cele mai importante...