Comunicate de presă

Șase ani de Digi FM alături de Smiley, Claudiu și Melinda Teohari, Radu Paraschivescu și Unguru’ Bulan

Cum sărbătorește echipa Digi FM șase ani de la lansare? Cu o avalanșă de premii, bucurie și cu multă, multă mulțumire pentru toți cei care îi ascultă.

În acest spirit de sărbătoare a început ziua de joi, 11 noiembrie: din matinal și până în seară, cu invitați deosebiți aflați alături de realizatori în studioul Digi FM sau intrând în direct la radio, prin telefon sau prin platforma online Zoom. La Matinalii Digi FM, Ciprian Cătunescu, cunoscut sub numele de scenă Unguru’ Bulan, a intrat în direct din Cluj prin Zoom, alături de toate personajele sale.

Claudiu și Melinda Teohari...

Ultima lună de toamnă, întâia săptămână de acțiune” aduce finaluri neașteptate, doar la Film Now

În luna noiembrie, Film Now duce saga acțiunii la un alt nivel. Miercuri, 10 noiembrie, de la ora 21:25, Film Now prezintă NINJA 2: Shadow of a Tear/ Ninja: Răzbunarea. Producția aduce în prim-plan povestea maestrului Ninjitsu Casey Bowman care strigă „răzbunare” când soția sa însărcinată este ucisă. Luptă cu toată lumea și nu are încredere în nimeni, acesta fiind codul de supraviețuire practicat după ce viața sa este spulberată de actul sălbatic. Jurând să se răzbune, americanul neînfricat îl urmărește pe furiș pe ucigaș, iar singurul său indiciu e reprezentat de victimele al căror gât poartă urmele...