Comunicate de presă

Premieră în Europa Centrală și de Est: Platformele online și aplicațiile grupului DIGI adoptă formatul Dynamic Ad Insertion (DAI)

Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop și mobile) și a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT. De asemenea, soluția este în curs de implementare atât pe site-ul digisport.ro (variantele desktop și mobile), cât și pe aplicațiile Digi24, Digi Sport și Digi Online.

Suntem încântați că, prin acest prim pas comun cu partenerii de la Google, reconfirmăm viziunea...

Digi Business dă liber la portare cu reduceri de 50% pentru clienții business

Digi Business, divizia dedicată clienţilor persoane juridice, pune la dispoziția utilizatorilor care aleg să se porteze în rețeaua mobilă DIGI, o reducere specială de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni. Oferta este disponibilă la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni.

Campania „Liber la portare” se desfășoară până la finalul lunii aprilie și se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

”Oferta dedicată clienților corporate pornește de la nevoile de comunicare...